shark k-336 marka ısıtıcı aldım.Nasıldır?
Merhaba,
Benim 5 küçük yunusum ve 1 de cüce vatozum var. Yunusları aldığımda çok küçüklerdi. Şimdi büyüdüler. O kadar emekten sonra ve onlara da o kadar bağlandıktan sonra - Onların canlı ve önemsenecek varlıklar olduklarını söylemeye gerek yok ama - zarar görsünler istemiyorum.
Forumda arama yaptım bir kişi almış hatta soru da sormuş ama cevap yoktu. Seçme şansım olmadığı için bu ısıtıcıdan aldım. Fakat içim de hiç rahat değil. Akvaryuma koymadım bu yüzden. Bir de shark markası hakkında pek de iyi şeyler söylenmemiş yorumlarda.
Paylaşımlarınız için teşekkürler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[C]2,1,14421[/C] [C]2,2,14421[/C] [B]1993,3[/B]
İl: Yurtdisi
Henüz kullanmadım. Gece ısı falan çok yükselirse diye de korkuyorum diğer taraftan.Forumda okudum bu şekilde üzücü sonuç alan biri varmış.
Değiştirmeyi düşünüyorum.
Isıtıcıyı akvaryuma ilk koyup ayarladıktan sonra birkaç saat izlemek gerekir bence. Çünkü ısıtıcılarda göstergeyi ayarladığınız derece ile asıl dereceleri (akvaryumu ısıttıkları derece) farklı olabiliyor. Bundan dolayı, akvaryumun ısısını dereceniz ile takip edip, ısıyı sabitlemelisiniz. Yani, ısıtıcıyı taktıktan sonraki bir kaç saat, bu işlem ile geçmektedir.
Akvaryumda ısı şu anda ısıtıcısız 29 derece. Gece hava serinledikten sonra akvaryuma koymak daha uygun olur sanırım.
İlginiz için ve paylaşımlarınız için teşekkürler
Metehan Bey cidden içim rahatladı.
Bu gece uyku yok bana sanırım.
İlginizden dolayı hepinize teşekkürü borç bilirim.
Teşekkürler
Gündüz 30 derecelerde seyrediyo.
Fakat sabaha doğru saat 4-5 ısı 24 derecenin altına düşüyo. Isıtıcı almamın sebebi bu üşürler diye korkuyorum.
Belki de fazla telaşlı davranıyorum ama napıyım. Biraz acemilik biraz da aşırı tedbir belki de...