Seyahatlerimden kareler
Arda ile senin seyahatlerin bayağı heyecanlandırdı beni.
İlk fırsatta ben de yollara düşeceğimden eminim :)
Daha fazla fotolar ve açıklamalar bekliyoruz :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arda ile senin seyahatlerin bayağı heyecanlandırdı beni.
İlk fırsatta ben de yollara düşeceğimden eminim :)
Daha fazla fotolar ve açıklamalar bekliyoruz :)
[/QUOTE]
Nerdeyse bir yıl önce Yabancı dostlarımızla yapmış olduğum Norveç'e gitme hayalimi geçmiş bayramda gerçekleştirdim.
Amacımız hem yılın stres ve yorgunluğunu atmak, hem dünyaca ünlü fjordları gezmek, hem kuzey denizinde balıkavı.
Havalar Antalya ikliminden sonra çok farklıydı. Nerdeyse 2 ay boyunca görmediğimiz yağmurlu hava bize henüz uçaktan inerken merhaba dedi. Yaz döneminde havanın hiç kararmadığı döneme denk gelememiz bir yandan iyi olmuş, ama görmeyi de çok istiyordum o da haziran ayına denk geliyormuş.
Hizmetimizde 2 adet 4.5 mt tekne vardı, yanımızda GPS olmasaydı labirent gibi fjordlarda herhalde kayıp olurduk. Zaman zaman bir anda ortaya çıkıp, kaybolan balinalar çok istememe rağmen objektifime denk getiremedim L
İnşallah beğenirsiniz ;
Defterimde hep bir kuzey ışıklarını görmeye gitme hayali var zaten, nasip.Gitmesek de gidenlerin resimleriyle avunmakta güzel.
Çok teşekkür ederim Yasın, resimler güzelliklerin sadece bir kısmını yansıtıyor. Dinlenmek için süper bir ülke.
[QUOTE=emrah07]Abi resimler müthiş devamını bekliyorum..[/QUOTE]
Konuşuyorduk hatırlıyorsan, gitmek için bir ara havadan çıkıp vazgeçiyordum, ve 3 gün kala bavulumu toparladım gittim gerçekten değdi.
[QUOTE=timur eker]Harika fotolar, süper paylaşım. İmrenmemek mümkün değil. Sinan abiyi de takım elbisesiz gördüm ya, artık gözüm açık gitmem.[/QUOTE] Teşekkür ederim, bakarsın seneye uygun olursa eşlerle birlikte gideriz...Sinan abi konusunda haklısın, karizma gitti .
[QUOTE=Pacific]Teşekkürler resimler güzel.
[/QUOTE]
[QUOTE=NY753]Uzakdoğunun kendini bulma felfesi taşıyan avrupadaki mistik mekanlar ; Flemenk toprakları , ingiltere nin kuzeyi gibi yerler... Defterimde hep bir kuzey ışıklarını görmeye gitme hayali var zaten, nasip.Gitmesek de gidenlerin resimleriyle avunmakta güzel.
[/QUOTE]
Son Almanya seyahatimde Cichlidenstadl firmasını ziyaret etme fırsatı buldum. Firma büyük şehirlerden oldukça uzak ve kuytu bir yerde olması beni biraz şaşırttı. Fakat orada bulunduğum süre içerisinde, sadece toptan ve büyük çapta balık alanları görünce, son tüketicilere hizmet vermediklerini fark ettim. Buna rağmen son derece sıcakkanlı karşılandım.
Yanımda balık getirmeyi de ihmal etmedim bu arada
Yolculuğumdan birkaç kare ve Cichlidenstadl ;