seramik ve karbon
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2006 22:31
arkada?lar bende atman ef-2 var. 2004 temmuzdan beri kullanyyorum. ve o tarihden beri içine koyulan seramik ve karbonu hiç de?i?tirmedim. de?i?tirmem gerekirmi? de?i?tirmem gerrekiyorsa neden?
cevaplarynyz için ?imdiden çok te?kkürler..
cevaplarynyz için ?imdiden çok te?kkürler..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2006 22:39
Karbonu zaten ?imdiye kadar çykarmy? olmanyz lazymdy.Hatalyk sonrasy ve ilk 20 gün kullanylyr karbon.
Seramiklere gelince senede 1 defa de?i?irse iyi olur.
Saygylar,
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2006 23:46
karbon kalsa sorun olurmu. ?imdiye kadar sorun olmady..de?i?tirecem karbon ve serami?i int. sipari? ettim.
anlady?ym kadaryyla karbonu biyolojik ortam sa?lanynca çykar diyorsunuz. çykarmazsak sorun ne olur.özelli?inimi kaybeder mi_
ve oradaki karbonu çykarynca bo?mu kalacak o bölme. 1,5 senedir kullany?ym içinde kalsa özelli?ini kaybetmi?tir de?ilmi. dolayysyyla faydasy olmady?y gibi zararyda olmayacaktyr herhalde...
bide ara?tyrdy?ym kadaryyla bu siyah renli galiba.. benimkiler öle de?il.
resmini koyuyorum..yoksa karbon de?il mi?
hes@55 2006-4-5 0:23:36
anlady?ym kadaryyla karbonu biyolojik ortam sa?lanynca çykar diyorsunuz. çykarmazsak sorun ne olur.özelli?inimi kaybeder mi_
ve oradaki karbonu çykarynca bo?mu kalacak o bölme. 1,5 senedir kullany?ym içinde kalsa özelli?ini kaybetmi?tir de?ilmi. dolayysyyla faydasy olmady?y gibi zararyda olmayacaktyr herhalde...
bide ara?tyrdy?ym kadaryyla bu siyah renli galiba.. benimkiler öle de?il.
resmini koyuyorum..yoksa karbon de?il mi?
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2006 05:23
Karbon de?iller, karbon aktif komürdür, ne oldu?unu anlayabilmek icin hepsiburda.com'da kullanylan filitre malzemelerinin resimleri var kar?yla?tyrma yapabilirsiniz...
Tyklayyn
Saygylarymla....
Tyklayyn
Saygylarymla....