Sera otomatik yemleme makinası yardım...
Aşağıdaki makinayı hepsiburada dan ısmarlamıştım. Bugün geldi. Ancak kullanım klavuzu türkçe değil. Kullanan arkadaşlar varsa kullanım konusunda ayrıntılı birşeyler yazabilirmisiniz? Teşekkürler...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
manuel start yazan noktaya, saat kaç ise ortadaki mekanizmayı çevirerek getiriyorsun. sonra yandaki kırmızı aparatları hangi saatlerde yem atmak istiyorsan o saatin olduğu yere takıyorsun. örneğin saat 12 ise mekanizmayı 12'ye getir. saat 2'de yem atmak istiyorsan aparatı 2'nin olduğu yere tak.
Saygılar,
Vay be,benim yem makinam ünlü olacak desenize,
bende şaşırdım,bu resim bir yerden tanıdık geliyor ama nereden diye düşünüyordum.
Makinenin biraz karmaşık gözükmesine aldanmamak gerek,kurulumu çok kolay,daha önce elime hiç otomatik yem makinası almadığım halde 2 dakikada çözmüştüm,pratik ve basit mekanizması var.
Saygılar sevgiler...
selamlar.aynı yem makinasından bende aldım.türkçe kullanım kılavuzu olmadığını firmaya ilettim. bana mail ile gönderdiler ve almanyada üretilen bu ürünlere türkçe kılavuz konulacağını söylediler. firmanın mail adresi:info@seramoni.com. ayrıca buradan sera ürünleri ile ilgili kataloglar isteyebilirsiniz. selamlar |
arkadaşlar sera yemleme makinesinin türkçe kullanım kılavuzunu eklemiştim seramoni mail olarak göndermişti bana..buyrun
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=25924& PN=2