sera holiday yem
Arkadaşlar bende 3 moli, 5 lepistes,2 plati, 1 çopçü var ve 12 yavru moli var. Bunlara tatil yeminden ne kadar vermeliyim 15 günlük tatile çıkacağım arkadaşım ara sıra uğrarım dedi ama tatil yemi 7 gün idare edermiş kaç balığa 7 gün idare eder.
İmla kurallarına dikkat!
Özellikle i,ş,ğ ,ö gibi harfleri kullanınız.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
arkadaşlar hiç bilgisi olan yok mu bu konuda yakında tatile gıdeceğim ütfen yardım
not: sayın matedor arkadaslar bu ımla kurallarına uyma zorunlulugu nereden cıktı her yazının altına eklıyorsunuz bır tane askerdemıyız yahu
arkadaşlar hiç bilgisi olan yok mu bu konuda yakında tatile gıdeceğim ütfen yardım
not: sayın matedor arkadaslar bu ımla kurallarına uyma zorunlulugu nereden cıktı her yazının altına eklıyorsunuz bır tane askerdemıyız yahu
[/QUOTE]
İmla kurallarına uymazsanız ne yazdığınızı anlamakta zorluk çekeriz. Ne yazdığınızı anlamakta zorluk çekersek yardımcı olamayız. Yardımcı olamazsak mağdur olabilirsiniz.
Konuya gelince imkanınız varsa otomatik yem makinası almanızı öneririm. Ben kullanıyorum ve memnunum. 30 Liraya bulabilirsiniz.
[/QUOTE]
Forum kuralıdır.Nereden çıktı değil,hep vardı.Kurallara uyunuz aksi taktirde yaptırım uygulanır.Türk olarak Türkçemizi koruyoruz o kadar.
(Forum kuralıdır.Nereden çıktı değil,hep vardı.Kurallara uyunuz aksi taktirde yaptırım uygulanır.)
valla hulusı arkadasım nekadar oldu sıteye üyeliğim bilmiyorum ama tas çatlasa 1 aysır görüyorum bu yazıları
2,si bu site sanırım size ait bisey değil dimi yaptırım uygulamak nasıl oluyor siteden üyeliği mi sileceksiniz, türkçe yaz diye işkence edecek halınızde yok galıba degıl mı bıraz bırbırımıze saygılı olalım üst tarafta mustafa arkadasımız uygun bı dılle anlatmıs sağ olsun sizinde sitede bir göreviniz varsa birazz nazik bir dille uyarabilirsiniz
hepinize kolay gelsin
Söylediğim gibi site kuralıdır.Hep vardı.
Benimde,sizinde uymak gibi bir durumunuz söz konusu.
Karşınızdaki kişi nasıl yazıyorsa lütfen karşılığını aynı şekilde vermeye çalışınız.
Saygılar,