SEMENDER VE CANLI DOĞURAN
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2011 20:51
Arkadaşlar Asuman 2011-06-04 20:52:31
Dün görür görmez beğendiğimden hiç düşünmeden 2 semender aldım. simsiyahlar ve karınları turuncu -siyah benekli. Akvaryumcu canlı doğuranlarla yaşar dedi. Ama atmaya cesaret edemedim içlerine. Atabilir miyim acaba, bilginiz var mı? Ayrıca benim akvaryumumun yüksekliği 45 cm. Üstünde bolca strafor var. Oraya kadar yüzüp, orada hava alabilirler mi? Tırmanacakları yer yok sayılır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2011 21:34
Bence yaşamazlar,doğal ortamları tamamen alakasız ve semender lepistesleri ham yapar.
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2012 13:24
Merhaba semenderlerı akvaryuma koydunuzmu merak ettım bende bıtkılı tankıma almak ıstıyorum bu japon semenderınden yenı arastırmaya basladım pek bılgım yok gordugum kadarıyla sızede pek bılgı veren yardımcı olan olmamıs sız ne yaptınız sonuc noldu merak ettım paylasırsanız sevınırım
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2012 20:19
Semenderler ile canlı doğuranlar beslenmez semenderler sadece kendi türleri ile beslenir. Canlı doğuranlara hastalık vs. yapabilir :)
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2013 12:56
Canlı doğuranlarla yaşamaz ve 45 cm yüksekliğe çıkıp hava alamaz boğulur.Götürün geri verin bence
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2013 00:49
Arkadaşlar bu semenderler ile ilgili yazıları okuyorum forumda arama yaptım herkes bişey demiş. Kimisi canlı doğuranla bakılır kimisi yer kimisi hastalık kapar demiş. Şimdi ben birşeyi merak ettim herkes konusunun uzmanı (Yani beslemiş ve denemiş olarakmı) olarak mı yazıyor. Semender işine merak salmış bir insanın kafasını karıştırıyor ve başlamadan bir hobiciyi bıktırıyor gibiyiz gibime geldi....