Saulosi Tankı
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 00:54
Ben akvaryumdan çok fotorafları beğendim, başarılı çekimler gerçekten, sağlıklı bağlıklar dilerim...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 12:06
Mükemmel bir kompozisyon...Başarılı bir kadraj ve çok hoş bir pozlama ama...Manuel ayarlarda ISO kalitesini biraz arttırırsanız fotoğraflardaki gren azalacaktır :) Ve bence de yarışmaya girebilecek çekimler :)
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 14:31
Akvaryumunuz Ve Balıklarınız MükemmelAllah Nazarlardan Korusun, Yanlış Anlamayın Ama Ben Shoplu Resimleri Doğru Bulmuyorum Bu İşde Bana Göre Herşeyin Doğalı Güzel :)
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2012 19:14
[QUOTE=Paramun34]
Akvaryumunuz Ve Balıklarınız MükemmelAllah Nazarlardan Korusun, Yanlış Anlamayın Ama Ben Shoplu Resimleri Doğru Bulmuyorum Bu İşde Bana Göre Herşeyin Doğalı Güzel :)[/QUOTE]
[QUOTE=metal] Mükemmel bir kompozisyon...Başarılı bir kadraj ve çok hoş bir pozlama ama...Manuel ayarlarda ISO kalitesini biraz arttırırsanız fotoğraflardaki gren azalacaktır :) Ve bence de yarışmaya girebilecek çekimler :)[/QUOTE]
Selamlar Yakup bey, photoshoplu resimleri doğru bulmadığınızı söylemişsiniz. En başta belirttiğim gibi dişi balığın fotoğrafında photoshop yok, ve diğer fotoğraflarla da belirgin fark yok esasında. Teşekkürler yorum için.
[QUOTE=metal] Mükemmel bir kompozisyon...Başarılı bir kadraj ve çok hoş bir pozlama ama...Manuel ayarlarda ISO kalitesini biraz arttırırsanız fotoğraflardaki gren azalacaktır :) Ve bence de yarışmaya girebilecek çekimler :)[/QUOTE]
Selamlar Hamza bey, ISO yu mecburen arttırmak zorunda kaldım çünkü 105mm de 5.6 diyafram açabiliyorum en fazla ve o koşullarda 3200 isonun yeterli olmadığı oluyor malum balıkta hızlı. İyi bir lens aldıktan sonra daha güzel çekimlerde buluşmak üzere. :)