Satılık bölümündeki hilebazlar
Efkan bey derneğin amacı bu hobiye gönül vermiş arkadaşalrın bir araya gelerek hem kaynaşmaları hemde bu işe gönül veren değişik arkadaşlarla tanışmaktır.Ayrıca bilmediğimiz konularda fikir alışverişlerinin yapıldığı bir ortam olarak düşünebilirsiniz.Derneğe üye olmanın hobi olduğunu nereden çıkardınız pek anlam veremedim.Ayrıca aramıza katılmak için üye olmanıza gerekde yok bakın gerek yok diorum hobiye gönül veren herkese kapımız sonuna kadar açıktır bizim.Ben ne duydum ne hatırlıyorum üye olmayan gelemez katılamaz diye bir şey.Birgün sizide bekleriz belki azda olsa önyargılarınız azalır dernek konusunda.
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Efkan bey derneğin amacı bu hobiye gönül vermiş arkadaşalrın bir araya gelerek hem kaynaşmaları hemde bu işe gönül veren değişik arkadaşlarla tanışmaktır.Ayrıca bilmediğimiz konularda fikir alışverişlerinin yapıldığı bir ortam olarak düşünebilirsiniz.Derneğe üye olmanın hobi olduğunu nereden çıkardınız pek anlam veremedim.Ayrıca aramıza katılmak için üye olmanıza gerekde yok bakın gerek yok diorum hobiye gönül veren herkese kapımız sonuna kadar açıktır bizim.Ben ne duydum ne hatırlıyorum üye olmayan gelemez katılamaz diye bir şey.Birgün sizide bekleriz belki azda olsa önyargılarınız azalır dernek konusunda.
Saygılar...
[/QUOTE] iyi okursanız anlam veririsiz bence.Dernek konusunda ön yargım oldugunu nereden çıkardınız. Param olsa bende olurum beyfendi demişki hobi için para harcanır burdan yola cıkarsanız nedemek istediğimi anlarsınız.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Son günlerde çokça huzurumu kaçıran bir hobi alış-verişi oldu. Oradan çıkardığım dersi aktarmak istiyorum sadece; eğer canlı satıyorsanız sattığınız kişi ne kadar yakınınız da olsa alışverişinizi peşin yapın. Bahsettiğim alışverişi yaptığım sonu siz-sız la biten 3 tane sıfatı olan bu insan dan öğrendiğim kadarıyla parayı peşin vermeyip balık hoşuna gitmezse, balık hastalatıp ölürse parasını garantiye almış oluyor. Şahsen ben bu alışverişten sonra keşke bu balıkları birisine hediye etmiş olsaydım dedim... Huzurlu balıklar.