sarıprenses pangasius
Arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım.Akvaryumum 100 lticndeboyları 3 cm civarı 10sarı pirenses2 pengaısus ve 1 de vatos var.Bu türler bir biriyle uyumlu mu acaba? Teşekkürler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hayır İbrahim Bey... En kısa zamanda pengasus ve sarı prenseslerinizi ayırın yoksa üzücü durumlala karşılaşabilirsiniz.. Öncelikle şöle bir baktığımız zaman Biri malawi biri ise Tropikal bir hayvan.Detayına iniyoum birisi Etçil olarak besleniyor diğeri ise otçul olarak besleniyor bunları göz önüne alarak Bir seçim yapmanız gerek...Zatenbirde su şartları uyuşmaz PH seviyeleri olsun...Başka şeyleri Olsun şimdilik aklıma gelenler bu kadar.....
Saygılarımla...
İbrahim bey,
Köpek balıkları çok ürkek hayvanlar.Sarı prensesler biraz büyüyünce köpek balığına saldıracak sonrada köpek balıkları akvaryumda atlayacak yada cama çarparak zarar görecektir.Size tavsiyem köpek balığını çıkarmanız.Fakat son karar sizin.
Bence pengasusları akvaryumcunuzla değiştirp 3 cm civarı yunuslarla takas yaparsanız; çok huzurlu bir tanka sahip olursunuz.
Saygılar...
Bence pengasusları akvaryumcunuzla değiştirp 3 cm civarı yunuslarla takas yaparsanız; çok huzurlu bir tanka sahip olursunuz.
Saygılar...
[/QUOTE]
Sakin bir akvaryum icin ashkin arkadasimizin tavsiyesi bana da mantikli geldi iyi seyirler