Sarı Yumurtalar Neyin Olabilir?
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2018 15:59
[QUOTE=gattar5050]
Hepimizi ters köşe yaptı yanlız [:D][/QUOTE]
Hahahahaha. Aklımın ucundan bile geçmemişti. Ben de bilmiyordum tohum attıklarını. 😂😂😂 Gözümüz aydın. Hayırlı olsun. 😂😅
[QUOTE=Black37]Bende pistia yok..en başa geri dönüyorum bendekiler gübre [:)][/QUOTE]
Bundan sonra sizinkileri bekliyoruz. Bizi habersiz bırakmayın. Merak içerisindeyiz. 😄
Hepimizi ters köşe yaptı yanlız [:D][/QUOTE]
Hahahahaha. Aklımın ucundan bile geçmemişti. Ben de bilmiyordum tohum attıklarını. 😂😂😂 Gözümüz aydın. Hayırlı olsun. 😂😅
[QUOTE=Black37]Bende pistia yok..en başa geri dönüyorum bendekiler gübre [:)][/QUOTE]
Bundan sonra sizinkileri bekliyoruz. Bizi habersiz bırakmayın. Merak içerisindeyiz. 😄
Beğenenler: [T]204918,aires[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2018 16:20
[QUOTE=Hysteria]
Bundan sonra sizinkileri bekliyoruz. Bizi habersiz bırakmayın. Merak içerisindeyiz. 😄[/QUOTE]
Bendekiler kesin gübre .. 4-5 aydır çatlama patlama yok[:D]
Bundan sonra sizinkileri bekliyoruz. Bizi habersiz bırakmayın. Merak içerisindeyiz. 😄[/QUOTE]
Bendekiler kesin gübre .. 4-5 aydır çatlama patlama yok[:D]
Beğenenler: [T]204918,aires[/T][T]192873,Hysteria[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir