sarı prenses ve yunus hakkında
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 12:10
Akvaryum yaptırıyorum 350 lt civarı birsey olucak sanırım ve yunus ve sarı prenses bakmak istiyorum. Sizce secimim dogrumu. Ayrıca hangi balıktan kacartane almalıyım. Sarı prenses ve yunusların artıları eksileri nelerdir? Ve bakımları ile ilgili ipucları varmı? Yardımcı olursanız sevinirim. MiSoSiKiaN 2007-07-26 09:40:00
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 12:16
4 dişi 1 er erkekle ikisindende kolani kurabilirsiniz.Aynı ölcülerdeki akvaryumumda bende aynı cinsleri besliyorum.Hic bir olumsuz tarafını görmedim cok memnun kalacağınıza eminim.Bakımları kolay beslenme rejimlerine dikkat ederseniz ve dip cekimlerini ihmal etmezseniz en kısa yavru alırsınız.saygılar
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 12:19
Beslenme rejımine derken dikkat etmem gereken hususları balıkların neleri daha cok sevdigini yazarsanız sevinirim. Akvaryumcular sureklı farklı seyler soyluyor. Bende ne yapacagımı bilemiyorum. Yazdıklarınız için tesekkurler. MiSoSiKiaN 2007-07-26 09:41:05
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 12:24
Her iki cinste hem bitkisel hemde etcil beslenirler.Alacağınız yemler buna göre olmalıdır.Bu yüzden iki ceşit yem kullanmanızı tavsiye ederim.Akvaryumcuların söylediklerini pek kafaya takmayın coğu elinde hangi yem kaldıysa onu satmak için konuşuyor.Forumda bu konuda bir cok bilgi mevcut yemler ve malzemeler bölümünden istediğiniz bilgiyi bulabilirsiniz.Saygılar
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 13:15
Tür seçiminiz gayet güzel. Dekorunuzuda ona uygun yaparsanız güzel bir ortam yakalarsınız. Şimdiden hayırlı olsun.