Sarı prenses
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2008 00:16
Arkadaşlar sarı prenses almayı düşünüyorum ama yetişkin mi alayım yavru mu akvaryumcu 7-8 yavru vereyim hem hesaplı olur hem daha uyumlu olur diyor siz ne dersiniz Arkadaşlar hemen karar vermem lazım acil yardımdr_ozi 2008-08-26 00:21:58
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2008 00:22
Bak arkadaşım minnacık spler al yaklaşık 10-15 tane hatta bana ykaın olsan ben sana verirdim :) Akvaryumcunun dediği doğru bak akvaryumunda iyiyse keşke boyutlarını verseydin onun içine 2-3 cm lik 10-15 tane sp al onlar büyüdükleri zaman yaklaşık 7-8 ay sonra sana yavru vermeye başlarlar uyumlu olurlar kavga etmezler etseler çok nadir birbirlerine zarar vermezler pek çünkü bir koloni oluşuyor zaten akvaryumculuk budur aldığın bebek balığı büyütüceksin koca balık yapıcaksın ;).......
SAYGILAR.......
SAĞLIKLI BALIKAR....
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2008 00:26
Yavru alırsanız o akvaryumda biraz geç boylanırlar.Akvaryumunuz küçük ama bence 1e 2d de alıp yavru alabilirsiniz diye düşünüyorum tabiki zevk sizin.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2008 00:28
Evet akvaryum büyük oslaydı güzel olurdu ama sevgili Ercan beyinde dediği yavru 2d 1e le başlaya bilirsiniz yada fazla büyük olmamak şartıyla biraz daha büyük 2d 1 sp bakabilirsiniz yada 1 çift zebra bakabilirsiniz..... (Özür dilerim malawi zebra değil sadece Zebra) Karar sizin.......
angerwolf 2008-08-26 00:34:11
Saygılar.....
Sağlıklı balıklar...
Bu linkten bakabilirsiniz......
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2008 00:42
Akvaryumunuza göre 1e 4d (erkek çıkma olasılığına karşı)fazlada büyük almazsanız size çok zevk verirler,kaya dekorasyonuda yaparsanız balıkları mutlu edersiniz.