Sarı Prenses Akvaryumum..
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2012 21:48
Fotoğraf:
Boyut (cm): 70x33x44cm
Kapasite (litre): 100Lt
Canlılar: Sarı Prenses (8Adet)
Malzemeler: Siyah hagen Kum - Beyaz quartz kum - Silis kumdan oluşan taşlar - Shark SB 200w İç Filtre. - 10cm Hava taşı -Smart 100W Isıtıcı.
Akvaryum Bakımı: 4Günde bir 20Lt dip çekimi.
Kullanılan Yemler: Sera Flora -Tetra Pro Vegatable - Nls Small Fişh - Tetra Discus (hergün sabah)
Tetra Discus (hergün sabah), Diğer yemler sırasıyla her akşam.. (haftada bir gün aç bırakıyorum)
Boyut (cm): 70x33x44cm
Kapasite (litre): 100Lt
Canlılar: Sarı Prenses (8Adet)
Malzemeler: Siyah hagen Kum - Beyaz quartz kum - Silis kumdan oluşan taşlar - Shark SB 200w İç Filtre. - 10cm Hava taşı -Smart 100W Isıtıcı.
Akvaryum Bakımı: 4Günde bir 20Lt dip çekimi.
Kullanılan Yemler: Sera Flora -Tetra Pro Vegatable - Nls Small Fişh - Tetra Discus (hergün sabah)
Tetra Discus (hergün sabah), Diğer yemler sırasıyla her akşam.. (haftada bir gün aç bırakıyorum)
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Metilen Mavisi - Kaya tuzu
Not: Yorumlarınıza ve Önerilerini Bekliyorum. Şimdiden Teşekkür Ederim.
Not: Yorumlarınıza ve Önerilerini Bekliyorum. Şimdiden Teşekkür Ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2012 22:57
Biraz daha taş eklemenizi öneririm hacme göre biraz az gibi geldi bana.
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2012 23:11
Kayaları tek yerde toplamak yerine mağaralar oluşturup balıkların oynayacakları alanlar yaparsan balıklar ve senin izleme keyfin için güzel olur ;)
Ve kumdaki beyazlar gözğ çok yoruyor.Onlarıda siyahla kapatır kum siyah kaya beyaz balıklar sarı daha güzel görünebilir.
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2012 00:59
Dediğiniz üzere kayaları coğaltıcam. o köşeyi hiç bozmak istemiyorum.. spler orayı kazarak kendilerine yuva yapmış durumdalar diğer köşeye ve birazda arkaya girip cıkabilicekleri yer yapıcağım.