Sarı Prenses akvaryumum
Fotoğraf: Var
Boyut (cm): 40X50X40
Kapasite (litre):80
Canlılar: 2 adet sarı prenses, 1 adet vatoz
Malzemeler: Tabanda mercan kırığı (deniz akv. kaldı.) Doğadan toplanıp iyice temizlenip kaynar sularda bekletilmiş kaya, jebo marka protei skimmerlı şelale filtre (Deniz Akvaryumumdan), haqos pilli dip süpürgesi
Akvaryum Bakımı: Haftada bir kez şelale filtrenin elyaf temiliği, haftada bir bi damacana su değişimi (dip çekimi ile birlikte), 2 haftada bir cam temizliği
Kullanılan Yemler: Markasını bilmiyorum, tek çeşit yem var.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Yok
Selam arkadaşlar deniz akvaryumunu bozdum ve tatlı su akvaryumuna devam ediyorm. Eski deniz akvaryumu ile ilgili konum http://www.akvaryum.com/Forum/ilk_deniz_akvaryumum_(yeni_resimler_2_sayfada)_k312389.asp adresinde. Çok ta istemeye istemeye buradaki akvaryumu bozup tatlı su yaptım. Bakımı biraz zor oluyordu. Bir de canlılar bihayli pahalıydı. Yeni balık ekledikçe buradan resimleri paylaşacağım. Yorum yaparsanız sevinirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
NOT: Meleklerle ilgili yazınızı son anda gördüm. Pardon. Ama bence acele etmelisiniz :)
NOT: Meleklerle ilgili yazınızı son anda gördüm. Pardon. Ama bence acele etmelisiniz :)
[/QUOTE]
[QUOTE=Fish45]Bu balıklar için litreden önce uzunluk önemlidir diğer arkadaşların dedikleri gibi çünkü bu türler uzun yüzme alanlarına ihtiyaç duyarlar.
Arkadaşlar yeni yavru balıkları o kadar çekip koydum. Ancak hiç kimse bi yorumda bulunmadı. zaten de 3 sp yavrusu 3 tane de yunus yavrusu koymuştum. sadece 1 sp ile 1 yunus yavrusu kaldı. diğer yavrular maalesef sizlere ömür.