sanki biraz akvaryuma benzedi...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bitki olarak elodia kullanmışsınız. Bakımı kolay ve çabuk büyüyen bir bitkidir. Benim en sevdiğim bitkidir bu yüzden. Güzel büyür ve çağalır. Biraz büyüdüklerinde uygun bir yerden kesip yeniden dikersiniz. Hem kestiğiniz hemde kesip diktiğiniz bitkiden sürgün verir. Her yerde söylerim ama yine yazacam ben bu bitkinin günde 5-10 cm uzadığına tanık oldum kendi tankımda. Ama ilk etapta toprağını sevmesi lazım alışması lazım.
İlla biraz daha bitki eklemek isterseniz Yunus beyin yorumuna katılıyorum.Güzel olmuş
Teşekkürler methurar bey. 27 tane tetram var şuanda.çok sağlıklılar.maşşallah:) birşey sorucam. ortadaki kayaya moss tuttursam yanındakileri vs. bütün kayaları sarar mı ? sarar ise muhteşem olur diye düşünüyorum
Eğer linki İncelerseniz güzel bir akvaryum ortaya çikacaktır.
Arkadaşım burada bence temel bir tercih kullanman gerekiyor. Eğer bitkili bir tank oluşturmak istiyorsan kumunu, kayanı, canlılarını, bitkilerini ve daha sonra dizaynını ona göre değerlendirmen gerekiyor. Kayalarını ve kumunu kalsiyum içermeyen türlerden seçmen iyi olacaktır. Ancak dizayn konusunda zorluk çekmeyeceğine inanıyorum. Bu ilk vaziyet ileride çok daha iyi birşeyler çıkacağını gösteriyor gibi...
Forumu iyi takip etmen çok daha faydalı olacaktır. Kolaylıklar dilerim...Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Engin bilgileriniz için teşekkürler. uygulayacağım...