"Sanırım" Türkiye'nin ilk siyah ocellaris yavrusu
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 13:40
Tebrikler Deniz Bey. Konuyu maalesef atlamışım ve cevabı geç yazdım. Gelişmeleri paylaşırsanız seviniriz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 14:23
Tebrikler. Umarım sizin gibi değerli hobiciler sayesinde yerli üretim denizler de yaygınlaşır ve piyasada bulunmaya başlar.
Saygılar,
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 15:39
Yanlış hatırlamıyorsam İzmir'de bir ağabeyimiz tuzlu su balıklarınının birinden yavru almıştı. Ama bu foruma üye olmadığı için paylaşım olmadı galiba. Ama yine bu forumda paylaşılan ilk örnek olması adına bende tebriklerimi iletirim.
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 15:42
[QUOTE=ugurozpek]Yanlış hatırlamıyorsam İzmir'de bir ağabeyimiz tuzlu su balıklarınının birinden yavru almıştı. Ama bu foruma üye olmadığı için paylaşım olmadı galiba. Ama yine bu forumda paylaşılan ilk örnek olması adına bende tebriklerimi iletirim. [/QUOTE]
Evet Uğur Bey üretim İzmirde yapılıyor, ama Deniz Bey in de belirttiği gibi siyah palyaço değil.
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2009 17:57
Konuyu gördüm biliyorum üzerinden baya zaman geçmiş acaba gelişme var mı?
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2009 15:13
Tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2009 15:20
Bende tebrik ederim..
Siyah ocellaris ları Türkiyede arayıp bulamayan bile oluyordu siz üretmişsiniz :)
VOLKANAYAZ 2009-08-25 15:26:38
Siyah ocellaris ları Türkiyede arayıp bulamayan bile oluyordu siz üretmişsiniz :)
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2009 15:28
Maşallah, ellerine sağlık Deniz Abi. Aklından hiç tang lar veya angellar geçiyormu? Gerçi tanglar baya bir zor. VOLKANAYAZ 2009-08-25 15:29:11
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2009 16:04
[QUOTE=VOLKANAYAZ]Maşallah, ellerine sağlık Deniz Abi. Aklından hiç tang lar veya angellar geçiyormu? Gerçi tanglar baya bir zor. [/QUOTE]
teşekkürler.
Tanglerden önce üzerinde çalıştığım farklı 3-4 tür soytarı ile 3 farklı balık türü daha var.
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2009 16:06
Değişik olan türleri paylaşmanda sakınca varmı?