Salyangoz saldırısıııı :)
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2012 13:53
Arkadaşlar elma salyangozum ölmeden önce yumurtlamıştı ve ben görmemiştim ışığın kenarına bırakmış yumurtalarını ve şimdi akvaryumumda sürüsüne bereket yavru var 100 küsür heralde napıcam bilmiyorum uğraşsam kesin yavru alamazdım
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2012 15:14
Bende nohut kadar aldığım salyangozlarımın gözünün içine bakıyorum ne zaman yumurta bırakacaklar diye. Çok şanslısınız...
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2012 19:20
Birazdaha büyüyüp ele avuca geldiklerinde bi petshopa vericem cevremde ne hediye edebileceğim nede satacağım kimse yok petshop yaşadı
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2012 20:50
[QUOTE=pars_thlaspi]Birazdaha büyüyüp ele avuca geldiklerinde bi petshopa vericem cevremde ne hediye edebileceğim nede satacağım kimse yok petshop yaşadı [/QUOTE]
İlinizi yazmamışsınız hangi ilde oturuyorsunuz acaba?
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2012 23:07
Akvaryumcunun sizden bire alıp, sizin arkadaşınıza üçe satacak olması yerine,direk alıcısına ulaştırmanız daha mantıklı ve hobiciyi korur bir davranış olacaktır.
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2012 00:28
Ben de akvaryumuma 2. elma salyangozu alıp ekledim. (2side yetişkin boyda) Son 4 gündür, günün büyük bölümünü birbirlerine yapışık güreş halinde geçiriyorlar. Cinsiyetlerini bilmiyorum ama, sizce bu çiftleşme olabilirmi?
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2012 14:55
İstanbul beşyüzevler arkadaşlar
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2012 20:25
Kardeş yakın olsan bedavaya verirdim sana inan kargoyla filan uğraşacak zamanım yok