Saç Hakkında Bir Soru.. :)
Arkadaşlar saçları 0'a vurdurunca daha düz çıkarmış..Doğrumudur acaba..Benim saçlarımda enteresan bi durum var..Heryer düz,ama sağ kulak üstü olan yerler birazcık dalgalı.Acaba 0'a vurdursam düzelirmi..
Saygılar..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Banada saçını 3 numara yaptırısan saçın gür çıkar dediler. İnandım onlara gittim usturaya vurdurdum. Sonuç 3 ay kel gezdim başka bir etkisi olmadı
İnternetten baktığıma göre düzleştiğine dair hiçbirşey bulamadım ama yorumlara bakılırsa gürleştiriyor diyenlerin sayısı çok.. :)
Saygılar..
Ayrıca kısa saç tavsiye ederim, mükemmel ötesi bir rahatlık. Ben 2 senedir 3-5mm saçlarla dolaşıyorum. Tabi kafa yapınız uygunsa bu kadar kısa kestirin.
Kısa saçı hiç sevemedim nedense..Aslında ben omuzlarıma kadar uzatmayı düşünüyorum..Şu anda kulakların falan kapandı tamamen.. Uzayıncada pek sorun olmaz heralde minik dalgalar.. :)
Saygılar..
Umut Bey,saçlar kazıtmayla ne düzleşir ne de gürleşir.Ama uzadıkça hafif bir dalgalı dedeğiniz bölge düzleşir.
O zaman uzamasını bekleyeceğim.. :)
Peki,tahminen kaç ayda omuzlara kadar uzar acaba...
Saygılar..
10 gr entele
1çay bardağı elma sirkesi
1 litre su
bu 3 malzemeyi suyu yarıya inene kadar kaynat haftada 1veya 2 kere banyodan önce saç diplerine friksiyon yaparak 1-2 saat bekle ve yıka göreceksin saçların çok daha hızlı uzayacak.Ayrıca akşamları saçına hint yağı da sürebilirsin.
Sarp bey;
Çok teşekkür ederim,hemen deneyeceğim.. :)
Saygılar..