Sabah sabah şoka girdim!
İnşallah bir daha bu tip olaylarla siz ve bizler karşılaşmayız.
Gerçekten çok üzüldüm,güzelim balıklar ne hale gelmiş.
Sağlıklı balıklar dileğiyle.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Geriye kalan balıklarınız için Maaşallah diyelim, Orkun Beyin dediği gibi nazar duası iyi olur.
Saygılarımla...
Gecmis olsun Mustafa Bey.Sizinle ayni duygulari yasiyorum.Benimde 2 tane baligim ic parazitden olduler.Hatta bir tanesini bu sabah tankimdan cikardim.
Insallah bu gibi uzucu durumlari tekrar yasamayiz.
Saglikli baliklar.
Çok yazık,üzüldüm geçmiş olsun.Size saglık ne diyeyim. Meltem Bozyurt Çeşme-İzmir 2 nolu yazı fontunu kullanınız. |
Cok tesekkür ediyorum arkadaslar,sizlerin sayesin de baya moralim yerine geldi,bugün gercekten ruh gibi oturdum isyerimde,internette bir ora bir bura dolastim durdum.Nasipse agustos ayinda esime almanyadan 4 adet Eheim ic filtre aldiricam,malzeme cok önemli,madem biz bu dünya güzeli canlilari bir yerlere koyuyorsak gercekten en iyisini yapmak
zorundayiz,bunun baska yolu yok arkadaslar,daha önce de yazdigim gibi,sadece ama sadece bizim elimeize bakiyorlar.Tekrar cok tesekkür eder iyi calismalar dilerim.
mustafa bey oncelıkle gecmıs olsun dıyeyım herkes gıbı ...ama herkesten farklı bısey de soyleyeyım :akvaryuma kesınlıkle bıtkı koymalısınız :::: bızım dukkanımız bı kac yıl once beledıye tarafından kapatıldı . bız dukkandan aceleyle cıktık akvaryuma bı baktım bıde kafamdan nasıl olsa ıkı gun ıcınde acılır dedım ama oyle olmadı 18 gun sonra actık dukkanı benım akvaryum suyu buharlasmıs ıc fıltre de su sevıyesı dustugu ıcın caılsıyo ama hava falan vermıyo hava motoruda yoktu o zamanlar ve ılgınc ama akvaryumun ıcınde yaklasık 10 adet F1 yunus vardı 10 cm ustu balıklar ama hepsıde yasıyorlardı 5 6 kok amazon bıtkısı sayesınde bu olay mutlu sonuclandı herkese bıtkı koymasını tavsıye ederım ....saygılar
ayrıca akvaryum 80 40 50 h olculerındeydı
Mesut bey,aslinda bitki beslemeyi o kadar cok sevmemem ragmen 15 yildir devamli cichlids besledigim icin bitki isini beceremedim malesef,ama son zamanlarda aklimdan geciyor,bunu icin bolca saksi alip iclerine bitkiler yapicam tabi saksilari sakliyarak.Tesekkür eder iyi calismalar diliyorum!
Mustafa bey,toplu ölümler filtrenin arızalanmasından dolayı,sadece canlı 6-8 adet gibi kalmış,o yaşayanlarda zaten halsizlikten diğer balıkları görmezler kendileriyle mücadele ediyorlar.Teşekkür eder iyi çalışmalar diliyorum!
Mustafa Bey, başlığı daha yeni gördüm... Çok çok geçmiş olsun... Sizin kadar bu hobinin üstüne çok düşen biri için çok üzücü olmuştur... Üstesinden gelirsiniz elbet...
Saygılar...