Ruby Nerite Snail Hakkında bilgisi olan var mı ?
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2007 21:56
Salyangozları bugün arkadaşım getirdi.Hakkında pek fazla bişey bilmiyorum üremesi felan.Yardımcı olursanız sevinirim.
Safkan 2007-04-16 21:57:21
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2007 22:04
Taha bey,Ruby Neritlerin diğer salyangoz türleri gibi eşeysiz üreme ile çoğaldığını sanıyordum.Bunların da üremesi için elma salyangozları gibi dişi-erkek gereksinimine ihtiyacı varmış.
Ben en büyük faydasını yeşil nokta yosunlarını temizlemesinde gördüm,gerçekten iyi sayılır.
Saygılar...
Ben en büyük faydasını yeşil nokta yosunlarını temizlemesinde gördüm,gerçekten iyi sayılır.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2007 00:12
Son neritemide gece kaçıp kuruduğu için kaybettim... Eser arkadaşımız haklı.Çok dikkatli olun!
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2007 00:37
Sağolun Eser bey ve Ezgi hanım.Akvaryumum komple plastik kapaklı ama inşallah dış filre borularını takip edip kaçmazlar.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2007 01:06
Aman dışarı kaçacak mı diye her an insanı strese sokan bir canlının hangi yönü bukadar cazip ki besleyenler var?
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2007 19:04
Geleli bir gün oldu midye kabuğundaki yeşil yosunları temizlediler.Harikalar herkese tavsiye ederim.
Temizlemeden önce
Temizledikten sonra
Cep telefonuyla çektiğim için resimler bulanık kusura bakmayın.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2007 19:40
Öncelikle ruby nerite lerin hayırlı olsun Taha kardeşim.Daha önce bu türlerin de diğer salyangoz türleri gibi yosun yiyici olmalarından başka hiç bi şey bilmiyordum.Sanırım bu tür ü Eskişehir'de ilk alanlardansın yanılıyormuyum?
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2007 19:59
Bu güzellikleri almamak ne mümkün.Güzel temennilerin için teşekkür ederim...
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2007 09:28
temiz suyu severler
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2007 09:48
Bu neritia salyangozlarını diğer adı da zebra salgozlarıdır bende yaklaşık bir aydır var. özellikle dikkat ettiğim konu mango köklerini temizlemek hoşlarına gidiyor bazen yavruluğuğa girip artık yemleri yiyorlar ilk haftaları çok ürkektiler şimdi habire gezip dolaşıyorlar