(resimli) odamda 1 ton su :)
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 10:40
LGItFotoğraf:
Boyut (cm):150×60×50 -150×50×50 - 75×35×45 - 30×20×25
Kapasite (litre):1 ton :)
Canlılar:
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Boyut (cm):150×60×50 -150×50×50 - 75×35×45 - 30×20×25
Kapasite (litre):1 ton :)
Canlılar:
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Merhaba arkadaşlar annemi ikna ederek odami akvuryumlarla cevirdim ve odamda suan 1 ton civarinda su var Cok buyuk zevk alıyorum akvuryumlarla dolu olmasindan
odanın tabanı cokmez insallah
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 11:33
Temelleri sağlam mı evin :D
Bence en büyük akvaryuma ışık ve kapak ekleyip görselleştirin.Böyle görselliği az olmuş. Üretim akvaryumu galiba. Ve balıklar atlamasın diye mi suyu tam koymadınız?
Sağlıklı balıklar...
çagribey 2013-05-12 11:34:54
Bence en büyük akvaryuma ışık ve kapak ekleyip görselleştirin.Böyle görselliği az olmuş. Üretim akvaryumu galiba. Ve balıklar atlamasın diye mi suyu tam koymadınız?
Sağlıklı balıklar...
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 12:30
[QUOTE=çagribey]
Temelleri sağlam mı evin :D
Sağlıklı balıklar...
[/QUOTE]
Sağlıklı balıklar...
[/QUOTE]
Fazla su koymamam sebebi cokmesin diye :) isikla ilgili problemler var baliklar yuzmuyor isiktan kaciyor yoksa 1 metrelik dalgic mavi Florance var:(
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 12:32
O rulolar da nereden aklınıza geldi. Aman riskli bir durum. Her an bir gürültü koparacak bir durum gibi. Allah göstermesin. Bir an önce profil yaptırsanız. Sizin ve evin selameti açısından iyi olacak diye düşünüyorum. Yerler de laminant.
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 12:32
[QUOTE=emreix]Ahmet abiyle bende aynı düşüncedeyim sağdaki akvaryuma profil yaptırsanız daha iyi olur.[/QUOTE]
Bobin onlar baya bi saglam soldaki profilin altina koymak istemedim su dengesi falan normal mesaj için teşekkürler :)