Resimlerin silinmesi
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 08:57
Burada sanırım yönetime biraz daha yük vermek gibi bir niyetim var.
Konular eskidikçe resimlerin silindiğini fark ettim. Nedenini zaten hepimiz biliyoruz dış taraflı yüklemeler diğer bir resim yükleme sitesinden link atmak mesaj içerisine.
Benim önerim bu link kodunu kaldırmak yada konuya mesaja resim yüklemenin aslında çok daha basit olduğunu forum arkadaşlarımıza anlatmak.
Geçmişe dönük aramalarımızda malesef çoğu mesajımızın resimleri ne yazıkki telef olmuş durumdalar.
Bu veya buna benzer bir önlem alınmalı diye düşünüyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 09:03
Müfit Bey;
2012 Mayıs ayında fotoğraf sunucumuzda yaşanan arızadan dolayı sistemimize kayıtlı fotoğraflarda kayıplar yaşanmıştır. Bunun yanında tinypic gibi bir çok fotoğraf sitesi de belli bir zaman sonra üyelerimizde yüklenen fotoğraf linklerine alakasız ve adult fotoğraflar yükletmiştir. Tespit edilenler sistemden kaldırılmıştır. Ayrıca imageshack çoğu zaman sıkıntılı çalışmaktadır.
Şuan için sitemiz fotoğraf serverında herhangi bir sorun yoktur. Sitemiz haricinde güvenirliğine kanaat getirdiğiniz fotoğraf yükleme sitelerinide kullanabilirsiniz. Şahsi olarak sorarsanız dış kaynaklı sitelerden sadece www. photobucket.com kullanıyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir