Resim koymak
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2006 18:15
Arkadaşlar site de resim koyma hakkında bazı arkadaşlar önerilerde bulunuyor.Ben de geçen gün resim koydum.Ama ben kopyala yapıştır yöntemi ile yaptım.Acaba benim yaptığım yöntem daha kolay değil mi?
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2006 18:23
Talat Bey, resmi koyduğunuz konuyu ve daha detaylı bir şekilde nasıl koyduğunuzu anlatırsanız olay açıklığa kavuşacaktır..
SAYGILARIMLA!
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2006 18:27
Resim koyduğum konu bu taşlara bitki dikilirmi konusuydu ve bitkiler formundaydı.Yeni konu yazmayı tıkladım,koyacağım resmi kopyala yaptım ve yanıt yaz bölümüne yapıştır yaptım.
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2006 18:44
İlk resmi internetten kopyala-yapıştır yöntemi ile koydum, diğer anlatımı http://www.imageshack.us/ 'dan upload yöntemi ile koydum, buda kendi bilgisayarımdan direk kopyala-yapıştır yöntemi ile koyduğum resim;
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2006 18:49
Kopyala yapıştır yapınca oldu
Edit:Bilgisayardan yapınca yapıştır bile olmadı.Ama imagesk'tan yüklendiği zaman resmin üzrine kopyala dediğiniz zaman yapıştır oluyor.Mesela aşağıdaki resmi öyle yaptım.
FATİH 2006-8-18 18:55:46
Edit:Bilgisayardan yapınca yapıştır bile olmadı.Ama imagesk'tan yüklendiği zaman resmin üzrine kopyala dediğiniz zaman yapıştır oluyor.Mesela aşağıdaki resmi öyle yaptım.
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2006 18:49
Bu yöntem sadece internette yayınlanmakta olan resimler için geçerlidir, son örnekte de olduğu gibi; direk bilgisayardan koyulan resimler gözükmemektedir.. murat155418 2006-8-18 18:56:48
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2006 19:09
Gözükmemesinin nedeni serverda yer açmak. Sabit diskten veya herhangi bir depolama aracından yüklenilen resimler otomatik olarak siliniyor.
Siz upload yöntemini kullanın. Nasıl yapıldığını görmek için tıklayın.
Saygılarımla...
Siz upload yöntemini kullanın. Nasıl yapıldığını görmek için tıklayın.
Saygılarımla...