Reeflowers Natural Aquasand ?
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2016 13:59
Natural AquaSand bu ürünü kullanan var mı ? ürün hakkında bilgisi olan ? öneriri misiniz ? sıradan silis kum mu yoksa başka birşey mi ? bitki kullanımında sıkıntısı var mı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2016 00:49
Bitki için jbl manado, jbl sansibar, dere kumu ya da orijinal siyah bitki kumu tavsiye ederim. Bu kum bildiğim kadarıyla silis kuma yakın. Bitkiye uyumlu değil [:)]
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2016 00:54
[QUOTE=justadreamer]Bitki için jbl manado, jbl sansibar, dere kumu ya da orijinal siyah bitki kumu tavsiye ederim. Bu kum bildiğim kadarıyla silis kuma yakın. Bitkiye uyumlu değil [:)][/QUOTE]Bende siyah bitki kumu kullanıyorum şuanda mutluyumda ama beyaz kuma gönlüm kayıyor biraz [:)] reeflowersın ürünlerine bakıyordum gübreler vs. kum dikkatimi çekti kullanan varsa diye sorayım foruma dedim ama yok galiba
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2016 01:04
[QUOTE=Reis20]Bende siyah bitki kumu kullanıyorum şuanda mutluyumda ama beyaz kuma gönlüm kayıyor biraz [:)] reeflowersın ürünlerine bakıyordum gübreler vs. kum dikkatimi çekti kullanan varsa diye sorayım foruma dedim ama yok galiba [/QUOTE]
Beyaz bitki kumu istiyorsanız jbl sansibar snow ya da jbl sansibar river'a bakabilirsiniz. Ben müsait bir zamanda akvaryumu bozup jbl sansibar red kullanacağım sanırım. Siyah hoşuma gitmiyor hiç [:)]
Beyaz bitki kumu istiyorsanız jbl sansibar snow ya da jbl sansibar river'a bakabilirsiniz. Ben müsait bir zamanda akvaryumu bozup jbl sansibar red kullanacağım sanırım. Siyah hoşuma gitmiyor hiç [:)]
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2016 01:09
[QUOTE=justadreamer]
Beyaz bitki kumu istiyorsanız jbl sansibar snow ya da jbl sansibar river'a bakabilirsiniz. Ben müsait bir zamanda akvaryumu bozup jbl sansibar red kullanacağım sanırım. Siyah hoşuma gitmiyor hiç [:)][/QUOTE] snow daha iyi gibi, sormayın bu işin sonu yok biraz para balık alırım biraz para biriktireyim dekor yenilerim biraz para olsun dış filtre değiştireyim diye devam ediyor hakkımızda hayırlısı [:)))] buarada teşekkürler öneriler için.
Beyaz bitki kumu istiyorsanız jbl sansibar snow ya da jbl sansibar river'a bakabilirsiniz. Ben müsait bir zamanda akvaryumu bozup jbl sansibar red kullanacağım sanırım. Siyah hoşuma gitmiyor hiç [:)][/QUOTE] snow daha iyi gibi, sormayın bu işin sonu yok biraz para balık alırım biraz para biriktireyim dekor yenilerim biraz para olsun dış filtre değiştireyim diye devam ediyor hakkımızda hayırlısı [:)))] buarada teşekkürler öneriler için.
Beğenenler: [T]187752,justadreamer[/T]
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2016 01:14
[QUOTE=Reis20] snow daha iyi gibi, sormayın bu işin sonu yok biraz para balık alırım biraz para biriktireyim dekor yenilerim biraz para olsun dış filtre değiştireyim diye devam ediyor hakkımızda hayırlısı [:)))] buarada teşekkürler öneriler için.[/QUOTE]
Rica ederim. Ben de bu son bu son diye diye sürekli bir şeyler alıyorum. Sonumuz iyi olur umarım [:D]
Rica ederim. Ben de bu son bu son diye diye sürekli bir şeyler alıyorum. Sonumuz iyi olur umarım [:D]
Beğenenler: [T]185892,Reis20[/T]
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2016 01:15
[QUOTE=justadreamer]
Rica ederim. Ben de bu son bu son diye diye sürekli bir şeyler alıyorum. Sonumuz iyi olur umarım [:D][/QUOTE] Umarım [:)))]
Rica ederim. Ben de bu son bu son diye diye sürekli bir şeyler alıyorum. Sonumuz iyi olur umarım [:D][/QUOTE] Umarım [:)))]