red tail boa constructor snake
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2012 00:15
1 haftalık boa yılanım.Akvaryuma olan ilgimi kaybedince değişik türlere yönelmek istedim.Yılan fazla değişik bir tür oldu ama güzel oldu.Şuanda 84 cm bir yavru , inşallah 2,5 metre olduğunuda görürüz.Herkese tavsiye ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2012 18:41
Ellerine almaya falan korkuyorlar ama çokta soğuk bakmıyorlar.Onlarında hoşuna gidiyorda alışmaları biraz zaman alıcak gibi sonuçta yılan :)
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2012 03:11
Şimdi seni annen o evden kovmuyormu :D
ilginç ben öyle bişey beslesem annem beni kapının
önüne koyardı nasıl besliyorsun hiç korkmuyormusun :o
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2012 11:29
Seni Soksunda Gör :DD
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2012 21:30
Boğsun da gör.
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2012 21:45
Hocam biraz kurtulun şu sabit fikirlerden seni boğsun da gör, ıyy evden atmıyorlar mı seni, gibi yorumlar yapmayın evde yılan beslemesi gayet normal bir durum bakımı da akvaryuma göre çok daha kolaydır yetişkinleri 3 haftada bir kere bir tane yetişkin fare yerler 3 gün sonra dışkılarlar bakımın çoğu bundan ibaret 3-6 ay arayla deri atarlar teraryumun sağlarsan çok iyi hayvanlar olurlar ben de almayı düşündüm bir süre sonra daha farklı sürüngenlerde karar kıldım.
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 13:03
Ben zaten işin şakası olarak yazmıştım bende bir aralar yılan beslemeyi düşündüm ama maalesef gereken terraryumu kuramadığımdan almadım yinede evde bir milk snakeye hayır demem.
Birde acaba boayı neyle besliyorsunuz
Birde acaba boayı neyle besliyorsunuz
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 16:27
Yine iyimiş tavuk verenleri de var.Ama yılanlar o kadar sık beslenmediği için pek masraflı olmuyor.