Radinant - Makro çekimler Yeni res 3'te
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2009 07:41
Eline sağlık güzel bir paylaşım , birde discus resimlerini görebilsek daha güzel olur..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2009 13:19
Tebrikler furkan kardeşim güzel kareler yakalamışsın. Nikoncu olarak canon a ısınmaya başladım sayende..Yakında bende şu nikon P 90 ı bi alırsam süper olucak.
Son resmi ayrıca çok sevdim. Teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2009 18:38
[QUOTE=oztamur]Eline sağlık güzel bir paylaşım , birde discus resimlerini görebilsek daha güzel olur..[/QUOTE]
Hasan abi sana beğenirmisin bilemem ama sana armağanım olsun o zaman bu fotoğraf
Saygılar
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2009 18:45
[QUOTE=cyrelman]Tebrikler furkan kardeşim güzel kareler yakalamışsın. Nikoncu olarak canon a ısınmaya başladım sayende..Yakında bende şu nikon P 90 ı bi alırsam süper olucak.
[/QUOTE]
Abi şimdi bu makineyi inceledimde makro çekim uzaklığı 50 cm yazıyor haberin olsun.
Saygılar
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2009 19:18
[QUOTE=Radinant][QUOTE=cyrelman]Tebrikler furkan kardeşim güzel kareler yakalamışsın. Nikoncu olarak canon a ısınmaya başladım sayende..Yakında bende şu nikon P 90 ı bi alırsam süper olucak.
[/QUOTE]
Abi şimdi bu makineyi inceledimde makro çekim uzaklığı 50 cm yazıyor haberin olsun.
Saygılar
[/QUOTE]
Furkancım nerde inceledin bilemiyorum ama nikon P90n modelinin makro çekim uzaklığı 1cm. Ayrıca 24x optik zom olayı makineyi çok cazip kılıyor.
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2009 21:56
[QUOTE=cyrelman][QUOTE=Radinant][QUOTE=cyrelman]Tebrikler furkan kardeşim güzel kareler yakalamışsın. Nikoncu olarak canon a ısınmaya başladım sayende..Yakında bende şu nikon P 90 ı bi alırsam süper olucak.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Saygılar
[/QUOTE]
Furkancım nerde inceledin bilemiyorum ama nikon P90n modelinin makro çekim uzaklığı 1cm. Ayrıca 24x optik zom olayı makineyi çok cazip kılıyor.
Abi pardon ya ben odak uzaklığına bakmışım , şimdi sen dedikten sonra tekrar inceledimde.Aynen makro uzaklığı 1 cm. Makine güzel
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2009 02:03
Furkan bizim balıkları ne zaman resimlicez..Tebrikler süper kareler..
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2009 18:53
[QUOTE=ozkanbicici]Furkan bizim balıkları ne zaman resimlicez..Tebrikler süper kareler.. [/QUOTE]
08:00 - 16:00 vardiyasında inşallah abi
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2009 19:02
Eline sağlık süper birde bu balık tek olarak varmı , bu balık sizin mi ?
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2009 19:12
[QUOTE=oztamur]Eline sağlık süper birde bu balık tek olarak varmı , bu balık sizin mi ?[/QUOTE]
Abi fotoğrafı bir akvaryumcuda çektim geçen sene.Balık benim değil yani.
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2009 19:16
Tişortlük resim aranıyor. ( discus içerilikli )
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2009 20:23
[QUOTE=oztamur]Tişortlük resim aranıyor. ( discus içerilikli )[/QUOTE]
Beyaz tişörtün üzerine iyi gidebilir.
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2009 20:28
Güzel resim ancak bizim icinmizden bir arkadaşın ojginal resmi daha başka olur diye düşünüyorum.