Protomelas Spilonotus Tanzania (Yeni video en alt)
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 08:42
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=mSpVoRWw3pA[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 12:09
Babasından güzel olmuş valla iyi bak amca 5 ay sonra geliyorum öldürme aman
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2011 17:20
Harika görünüyorlar Murat bey(nazar değmesin ) bende heyecanlandım bu canavarları görünce , 11 gün oldu ama kusturmadım. Bakalım yarın kısmetse onunla aynı zamanda yavru alan auratus var önce onu kusturucam, auratuslar gelişimi tamamlamışsa protomelasa geçicem.
yegen06 2011-11-21 17:22:53
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2011 10:37
[QUOTE=yegen06]
Harika görünüyorlar Murat bey(nazar değmesin ) bende heyecanlandım bu canavarları görünce , 11 gün oldu ama kusturmadım. Bakalım yarın kısmetse onunla aynı zamanda yavru alan auratus var önce onu kusturucam, auratuslar gelişimi tamamlamışsa protomelasa geçicem.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
İşallah kazasız belasız büyütürsün .Bazı erkekler çok daha güzel olur babalarından diye tahmin ediyorum.
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2011 13:51
Bak uzun zamandır foruma yazmıyorum kiymetini bil abi :)
Balıklar muhteşem canlı izlemek daha zevkli bence tabi nasip olunca canlı izlemesi böyle rahat konuşuyorum :) Yavrulara göz koyabilirim az daha büyüsünlerde :P
Saygılar...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 11:31
[QUOTE=JaveLiN]Bak uzun zamandır foruma yazmıyorum kiymetini bil abi :)
forester 2011-12-11 11:32:25
Balıklar muhteşem canlı izlemek daha zevkli bence tabi nasip olunca canlı izlemesi böyle rahat konuşuyorum :) Yavrulara göz koyabilirim az daha büyüsünlerde :P
Saygılar...
[/QUOTE]
Saygılar...
Efendim siz gelirmiydiniz bu forumlara , tam uzman akvarist olacaktın kayboldun olmadı .Seni yeniden başlatıyımda gör gününü
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 18:07
Balığın son halini ekleyim dedim.Fena değil keratada yakında akvaryuma sığmayacak gibi.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=RToxPstXhR4&context=C33ba3deADOEgsToPDskIO-zrzLm41xlX7UJU00CmM[/VID]
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2012 10:18
Erkekleri mizaç bakımından nasıllar agresifmidir gerek kendi türüne olsun gerek diğer balıklara karşı olsun teşekkrler...