Profile ek foto
Sisteme ağır bir yük getirmeyeceğini düşünülüyor diye paylaşma ihtiyacı hissettim bir de dernekte genel kanı bu yönde idi;
Profile tıklandığın da avatar ebatından daha büyük bir ek foto alanı yaratılsa ve üyeler kendi fotolarını buraya koyabilseler (başka fotoğraf yasağı olmalı) böylece birbirimizi tanıyabilsek mükemmel olur?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sercan kardeşim görmemişim bu başlığını, evet dernekte konuşmuştuk ve çok güzel olacağını planlamıştık da diyebiliriz. Refet beyin de derneğe geldiği vakit oldu ama kendisi ile görüşme fırsatı pek olmadığından, zaten orada da bu konuyu dile getirmek yersiz olduğundan konu buraya kalmış.
Aslında kendi avatarlarımızı yükleme bölümü eklentisi yapılsa ek bir resim yerine isteyen kendi resmini koyar isteyende uyduruk bir avatar yerleştirir.
Bende biraz sonra avatarı değiştiriyorum sağlık problemlerimden önceki halimle bak bakalım tanıyabilecek misin:) Ahh öğrenci yıllarım:P
Sercan değil mi? Ama ne yapmışsın sen ne biçim kilo almışsın öyle dedi ve şaşırmıştım :D
Avatar da nedense bende dahil çoğu kişi kendi fotosunu tercih etmiyor ve boyut tanımak için biraz ufak gibi. Vesikalık formatında fotolar koymak gerek :D
Örneğin benim bu foto ile seni tanımam mümkün değil Cihan abi :D
Bencede sercan hayat işte insanı değiştiriyor:))) Haklı olabilirsin herkes resmi kesip koyamıyor. Otomatik olarak resmin kesilmeside sağlanabilir ancak bu platforma uygun modül yoksa siteyi yaban arkadaşa büyük bir yük getirir.
En mantıklısıda seninde dediğin gibi büyük bir profil resmi.
http://www.facebook.com/#!/pages/AKVARYUMCOM/27869440022