Prenseslerde Nasıl Çok Yavru Alırım ?
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2020 06:16
Merhaba. Acaba sarı,beyaz,mavi gibi prenses türlerinde hızlı üreme ,yavru almak için herhangi bir yem,yönetem,bakteri kültürü falan varmı ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2020 08:01
[QUOTE=Akvaryum bilgile]Merhaba. Acaba sarı,beyaz,mavi gibi prenses türlerinde hızlı üreme ,yavru almak için herhangi bir yem,yönetem,bakteri kültürü falan varmı ?[/QUOTE]
Bol kayalık alan , kaliteli ve çeşitli yemleme, büyük bir akvaryum , düzenli su değişimi bunları harfiyen uygularsanız %90 bol yavru alırsınız.
Bol kayalık alan , kaliteli ve çeşitli yemleme, büyük bir akvaryum , düzenli su değişimi bunları harfiyen uygularsanız %90 bol yavru alırsınız.
Beğenenler: [T]224261,Akvaryum bilgile[/T]
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2020 08:02
1 2 kasik toz tarcini cezvede kaynatip sogumasini bekle normal oda sicakligina gelince suzerek suyunu akvaryuma ekle ortalik senleniyor ayrinti bilgi tarcin kullanimi faydalari diye arattiginda cikar
Teşekkür Edenler: [T]224261,Akvaryum bilgile[/T]
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2020 08:05
[QUOTE=mutlubaba]1 2 kasik toz tarcini cezvede kaynatip sogumasini bekle normal oda sicakligina gelince suzerek suyunu akvaryuma ekle ortalik senleniyor ayrinti bilgi tarcin kullanimi faydalari diye arattiginda cikar [/QUOTE] ben şimdi balık beyaz prensesin keseli hale gelmiş balıklarını yavruluğa koydum ama sadece hortum gibi dönüyorlar birşey olurmu yavruluğun markası atlantik
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2020 08:17
Prenses hic bakmadim bilgim yok tarcini kullandim faydasini gordum
Teşekkür Edenler: [T]224261,Akvaryum bilgile[/T]