Prensesler
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2011 10:33
Merhaba arkadaşlar ne yazıkki 4. akvaryumumdaki sarı prensesler öldü 4. akvaryumuma
yine prenses koymak istiyorum ama 3 çeşit beyaz,sarı,mavi prenses düşünüyorum
Beyaz prenses
sarı prenses
mavi prenses
sizce iyi olurmu veya önerebileceğiniz bir tür varmı ?
lütfen canlı doğuran türü söylmeyin 1.akvaryumumda onlardan çok var
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2011 12:48
Arkdaşım önce sen akvaryum boyutunu söyle ayrıca mavi prenses sarı prenses ve beyaz prenses üçüde birbiri ile uyumsuz dur prenses olmasına bak hepsi prensesler içinde tek tür beslenir özellikle beyaz prenses çok agresif bir balıktır
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2011 14:26
Tamam işte yaşarnırmı yaşanmazmı onu soruyordum 4. akvaryumumda sadece sarı prensesler vardı bu üç türün aynı ortamda görmediğim için hemen alamazdım demekki konmuyormuş ozaman sadece mavi prenses koyarım saol.
4.akvaryumum 130-140 litre civarı
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 12:58
Yeni düşündüğünüz türleride kaybetmemeniz adına,sorunun ne olduğunu bularak başlamak daha mantıklı geliyor kulağa.
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 13:19
Melanochromis auratus veya bıçak balığı alacam biraz karar aşamasındayım hangisini alim sizce ?
akvarist_1 2011-03-30 13:25:10
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 18:25
Besleniş biçimleri uyumsuz,
kırma balık çıkabilir.
sarı prensesler hem etçil hem otçul dur.
mavi prensesler otçul.
beyaz prenseslerde otçuldur(her nekadar çoğu insan hemcil desede ağız yapısı otçul olduğu için etçilbeslenmesi sorun çıkarabilir. ). .
kırma balık çıkabilir.
sarı prensesler hem etçil hem otçul dur.
mavi prensesler otçul.
beyaz prenseslerde otçuldur(her nekadar çoğu insan hemcil desede ağız yapısı otçul olduğu için etçilbeslenmesi sorun çıkarabilir. ). .
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2011 19:16
Mavi ve beyaz prenses bir arada bakılabilir diye düşünüyorum. Ne de olsa kökeni aynı tür sadece beyaz olanı albino.Bol kayalık alan olursa koloni erkekleri birbirlerinin bölgesine gitmez ve kavga olmaz(akvaryum Büyük olmalı) Tür kırılması olmaması içinde kolonilerin dişi oranları oldukça fazla olmalı 1/7 gibi. bu koşullar sağlandığında balıklar zaten diğer türlere yönelmez ve tür kırılmaz. SAYGILAR
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2011 07:32
Valla benim akvaryumda sarı prenses mavi prenses ve beyaz prenses vardı bi dönem deneme yaptım beyaz prenses uyumsuz ama diger ıkı turu rahatlıkla besleyebılırsınız bır arada benım akvaryumumda var su anda ıkı turde gayet uyumlular