Prensesin yanında ne besleyebilirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sarı prenseslerle en iyi anlaşan türler yunuslardır bence ve kesinlikle yunus besle derim...
http://www.akvaryum.com/balik.asp?id=3&alt_kat=225
Bildiğim kadarıyla yunuslar bayağı büyüyor ileride akvaryumum küçük gelmezmi?Bide renkleri biraz soluk geliyor bana tabi bu benim fikrim.Yunusları çok beğendiğinizden eminim ama ben biraz soğuk bakıyorum.
Ali Bey;
Sarı prensesin yanına ahli,mavi prenses(biraz hırçın ama),yunus,acei,cobalt blue,snow prenses vb... balıkları koyabilirsiniz.Eğer forumda sağlam bir araştirma yaparsanız daha bilgilendirici olur.
Saygılar
Frontosa olabilir ama onlarda çok büyüyor.Çok kararsızım yanlış karar vermek istemiyorum biraz daha araştırıp en doğru seçimi yapmaya çalışıcam.
Ben sarıprenseslerinizin yanına ısrarla Pseudotropheus Acei (Iceman, Aysmen) öneriyorum.Diğer Mbunalar'ın aksine akvaryumun üst bölümünde de gezmesi ve güzel renkleri Acei'yi popüler yapmıştır.Tüm malawilerle uyumlu bir tür olup özelliklede sarıprensesle beraber besledim.Çok zevk alacagınız,hareketli ve üreme konusundada bir okadar verimli bir ırktır.
Saygılar,
Sanırım karar verdim ama iki tür arasında seçim yapamıyorum.Red rubin yada siteden bulduğum bir balık.latincesi Otopharynx lithobates (Lithobates)bu balığın bilindik bir adı varmı akvaryumculara sorabilmem için?
Çok güzel bir balık buldum ama ismini bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.sitenin 4.Akvaryum yarışmasında Malawi Cichlidleri bölümünde 8.sayfadaki ilk resim.Bu balığın ismini bileniniz varsa yardımınızı bekliyorum.