Power Led Driver Onerisi
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2017 00:42
Merhaba arkadaslar,
170x60x50 olculerindeki akvaryumumu low tech bitkiliye cevirmeye karar verdim. Iki ayri aluminyum blok alip 1w'lik ledleri yerlestirdim. Simdi bunlara uygun driver bulmam lazim. 1 sirada 42 diger sirada 28 led var yani toplamda 70 led 70w demek. Tek driver uzerinden 70 ledi mi? Yoksa 42-28 ayri driver larla mi beslememi onerirsiniz?
Ozellikle 42w icin kaliteli driver (mean well vs) bulmakta zorlaniyorum. Sizlere danisayim dedim.
170x60x50 olculerindeki akvaryumumu low tech bitkiliye cevirmeye karar verdim. Iki ayri aluminyum blok alip 1w'lik ledleri yerlestirdim. Simdi bunlara uygun driver bulmam lazim. 1 sirada 42 diger sirada 28 led var yani toplamda 70 led 70w demek. Tek driver uzerinden 70 ledi mi? Yoksa 42-28 ayri driver larla mi beslememi onerirsiniz?
Ozellikle 42w icin kaliteli driver (mean well vs) bulmakta zorlaniyorum. Sizlere danisayim dedim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2017 12:08
Bitkili tankta led kullanımı ile ilgili Mustafa Bey'in konusunu inceleyebilirsiniz veyahut direkt olarak kendisinden bilgi alabilirsiniz. Konu linki: https://www.akvaryum.com/Forum/bitkili_tankda_led_kullanimi_k772480.asp
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir