Platim hamile resmini ekledim tahmini ne zaman doğum yapar...
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 16:20
Yavruluğa almayın.Akvaryumda bitki yok mu?Ben lepisteslerimi yavruluğa aldığımda strese giriyorlar.Hep dışarıda yavruluyorlar..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 16:44
Valla kardeşim bitki almaya zamanım olmadı o yüzden aldım. Bir de orta büyüklükte fanusum var acaba ona mı koysam yavruluktan daha büyük?
reverse 2010-12-10 14:05:37
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 18:17
[QUOTE=mesutmes]Anladım ben yavruluğa aldım bugün karnı iyice şişti diye yavrulukta kalsın mı çıkarayım mı yavruluktan.[/QUOTE] Strese girer, çıkartmalısın!
[QUOTE=calmsea]Doğum çok yakın eli kulağındadır. Bu gün yarın yavruları bekle.[/QUOTE] Yavrulacağını hiç sanmıyorum daha var.
[QUOTE=mesutmes] Valla kardeşim bitki almaya zamanım olmadı o yüzden aldım. Bir de orta büyüklükte fanusum var acaba ona mı koysam yavruluktan daha büyük?[/QUOTE] Fanusa koyma ısı değişimi suya adepte olamaz sonrada ölür...reverse 2010-12-10 14:06:39
[QUOTE=calmsea]Doğum çok yakın eli kulağındadır. Bu gün yarın yavruları bekle.[/QUOTE] Yavrulacağını hiç sanmıyorum daha var.
[QUOTE=mesutmes] Valla kardeşim bitki almaya zamanım olmadı o yüzden aldım. Bir de orta büyüklükte fanusum var acaba ona mı koysam yavruluktan daha büyük?[/QUOTE] Fanusa koyma ısı değişimi suya adepte olamaz sonrada ölür...
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2010 21:45
[QUOTE=mesutmes]Bişey sorcam peki beyaz kaba mı alayım yoksa yavrulukta kalsın mı. ...[/QUOTE] Akvaryumunuzda doğursun birşey olmaz.
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2010 21:51
Yavruların kaçması için ya yavruluk ya da bitkiler koymalısınız yoksa yavrularını balıklar yiyebilir doğduktan sonra.
Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2010 12:41
Bence henüz doğum olmadığı yavruların kaçıcağı alanlar oluşturulup akvaryumda doğum yaptırılmalıdır.