Plati balığım yem yemiyor ve karnı şiş
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2014 21:29
Fotoğraf:
Canlıdaki Belirtiler: Karnında şişlik var. hareket azlığı var. Doğum sanıp yavruluğa koydum fakat yem yemiyor.
Akvaryum Kapasitesi (litre): 40
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: vatoz - çöpçü - neon
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon: iç filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: -
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) : Haftada bir su ekleme. ayda bir dip temizliği.
Akvaryumum resimlerdeki gibidir. Balıklar yaklaşık bir aydır bendeler. Dün akşam karnındaki şişlik ve hareket azlığı ile doğum yaklaşmış olabileceğini düşünerek yawruluğa koydum. Fakat bu akşam yem verdiğimde hiç yönelmedi bile. Ne olmuş olsbilir lütfen yardım edin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2014 22:46
Büyük ihtimalle bload olmuştur, ölecektir.
Diğerlerine haftada bir haşlanmış bezelye ve ıspanak vermelisiniz ve yine haftada bir sarımsağı rendeleyim çıkan suyu bir öğün de vereceğiniz yemin üzerine sıkıp vermelisiniz. Bu besinler iç rahatsızlıkların büyük kısmını çözecektir.
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2014 07:37
Teşekkür ederim cevabınız için 😩 kötü olacak bu ölüm . Bu akvaryum işinde çok başarılı olduğum söylenemez sanırım 😞 Sabah baktığımda yawruluğun dip kısmına çökmüş haldeydi. Dediğiniz gibi bu hastalık, eksik beslenme mi yoksa başka nedenlerden mi olur. Yediği yemden olabilir mi mesela ?