Plati Balığı
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2021 01:14
2 d 1 e plati balığım ve 8 adet yavru lepistes var. Hepsi dişi muhtemelen. Platiler ergenlik boyda ilk geldikleri zaman 1 hafta sonra 5 adet yavru verdi; fakat sonra 3 aydır 1 adet bile yavru yok. Neden olabilir ? Birde erkek balık çiftleşmek için ilk zamanlarda gidiyordu, şimdi gitmiyor [:?][EDIT]Berkant,2021-01-22 09:46:08[/EDIT]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2021 13:28
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/206024/220120211326311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/206024/220120211327131.jpg[/IMG]
Eurostar Akdeniz 380 model akvaryumum dış filtre kullanıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Eurostar Akdeniz 380 model akvaryumum dış filtre kullanıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2021 09:33
[:?][:?][:?]Kimse bu konuyla ilgili olarak bana cevap vermiyor acaba bilgisi olan var mı [:?][:?]
[QUOTE=ayset]2 d 1 e plati balığım ve 8 adet yavru lepistes var. Hepsi dişi muhtemelen. Platiler ergenlik boyda ilk geldikleri zaman 1 hafta sonra 5 adet yavru verdi; fakat sonra 3 aydır 1 adet bile yavru yok. Neden olabilir ? Birde erkek balık çiftleşmek için ilk zamanlarda gidiyordu, şimdi gitmiyor [:?][/QUOTE]
[QUOTE=ayset]2 d 1 e plati balığım ve 8 adet yavru lepistes var. Hepsi dişi muhtemelen. Platiler ergenlik boyda ilk geldikleri zaman 1 hafta sonra 5 adet yavru verdi; fakat sonra 3 aydır 1 adet bile yavru yok. Neden olabilir ? Birde erkek balık çiftleşmek için ilk zamanlarda gidiyordu, şimdi gitmiyor [:?][/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2021 09:37
Saklanacak yer olmadığı için diğer balıklar yemiştir veya dış filtre yavruları çekmiştir veya ısıtıcı yoksa üremeyi kesiyorlar .
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2021 09:47
QUOTE=TURAN03]Saklanacak yer olmadığı için diğer balıklar yemiştir veya dış filtre yavruları çekmiştir veya ısıtıcı yoksa üremeyi kesiyorlar .[/QUOTE]
Söyleki dış filitreyi baktım temizledim ama içi boş çıktı ısıtıcı sürekli açık zaten 3 balık var büyük [:O] birde hergun bakıyorum hiç Hamile kalmadıki[:O][:((]
Söyleki dış filitreyi baktım temizledim ama içi boş çıktı ısıtıcı sürekli açık zaten 3 balık var büyük [:O] birde hergun bakıyorum hiç Hamile kalmadıki[:O][:((]
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2021 11:31
[QUOTE=TURAN03]Balıkların hepsi dişi veya hepsi erkek olabilir mi [/QUOTE]
1 erkek 2 dışı platiler
lepistes ler zaten çok ufak ergen boyunda değil 😞
1 erkek 2 dışı platiler
lepistes ler zaten çok ufak ergen boyunda değil 😞