Planarya Mı?
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2016 23:11
Tayfun hocam yakınlarda Eskişehir' den bitki aldınmı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2016 23:15
[QUOTE=ÖzcanÖzkan]Tayfun hocam yakınlarda Eskişehir' den bitki aldınmı? [/QUOTE]
Yok özcan abi eski tankta vardı görmüştüm ama yaprak sandım hareketsizdi :S buradan bitki almadım :S
Yok özcan abi eski tankta vardı görmüştüm ama yaprak sandım hareketsizdi :S buradan bitki almadım :S
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2016 23:24
[QUOTE=cihan7788]Tertemiz sülük bu ne kan içmiş ne bişey o yüzden şeffaf rengi [/QUOTE]
Vay arkadaş şimdide sülük :D bilemedim valla attım zaten umarım bir daha görmem nasıl oluşmuş onu bilemedim :S
Vay arkadaş şimdide sülük :D bilemedim valla attım zaten umarım bir daha görmem nasıl oluşmuş onu bilemedim :S
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2016 09:10
Merhaba;
Çok ilginç ama bende sülük olduğunu düşünüyorum . Aynı zaman da Mehmet çevik bey e de aynen katılıyorum doğrusu [:D]
Çok ilginç ama bende sülük olduğunu düşünüyorum . Aynı zaman da Mehmet çevik bey e de aynen katılıyorum doğrusu [:D]
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2016 09:43
Planaria değil. Zaten planaria oyle harekette etmiyor. Diğer alternatifler olabilir :)
Ama cidden çok huylandırıcı. Ben alamazdım onu akvaryumdan kalırdı valla [:((]
Ama cidden çok huylandırıcı. Ben alamazdım onu akvaryumdan kalırdı valla [:((]
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2016 12:19
[QUOTE=Praton]Akvaryumda bitkileri budarken bir bakarsin kolundan yapisti.Dusunemiyorum bile.[:lol:]Insan kani emiyormu o ?[/QUOTE]
Cok iyi motive oldum [:)] ilk budamaya daha var neyseki [:)]
[QUOTE=fate]Planaria değil. Zaten planaria oyle harekette etmiyor. Diğer alternatifler olabilir :)
Ama cidden çok huylandırıcı. Ben alamazdım onu akvaryumdan kalırdı valla [:((][/QUOTE]
Ben bitki masasiyla aldim almasinada sonrasindaki 1 saat mide bulandirici gecti [:)]
Cok iyi motive oldum [:)] ilk budamaya daha var neyseki [:)]
[QUOTE=fate]Planaria değil. Zaten planaria oyle harekette etmiyor. Diğer alternatifler olabilir :)
Ama cidden çok huylandırıcı. Ben alamazdım onu akvaryumdan kalırdı valla [:((][/QUOTE]
Ben bitki masasiyla aldim almasinada sonrasindaki 1 saat mide bulandirici gecti [:)]
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2016 12:48
Sülükten niye bu kadar tırstınız anlamadım :D
Bununla insan tedavi ediyorlar, hatta sülük ithalatı / ihracatı bile var
http://www.uzmantv.com/suluk-tedavisi-nasil-yapilir
Bununla insan tedavi ediyorlar, hatta sülük ithalatı / ihracatı bile var
http://www.uzmantv.com/suluk-tedavisi-nasil-yapilir
Beğenenler: [T]69302,ÖzcanÖzkan[/T]
+1: [T]69302,ÖzcanÖzkan[/T]
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2016 13:09
Planarya o şekilde yüzmez, sülük olacağını da pek tahmin etmiyorum. Planarya dümdüz yüzebilir, sülük ise dalgalı şekilde yüzer
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2016 20:54
[QUOTE=emcezi]Planarya o şekilde yüzmez, sülük olacağını da pek tahmin etmiyorum. Planarya dümdüz yüzebilir, sülük ise dalgalı şekilde yüzer [/QUOTE]
E peki nedir [:)]
E peki nedir [:)]
Beğenenler: [T]69302,ÖzcanÖzkan[/T]
+1: [T]178511,BaBALIK[/T][T]69302,ÖzcanÖzkan[/T]
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2016 21:04
Abi ben simdi gordum benim akvaryumdada o kadar buyuk degilde onun yarsi kadar uzun-uzun kurtcuklar var.Olurumde elimi sokmam oraya ,Ne yapabilirim ? Tuz tokemem bitkiler var.[:((] Yarin resmini atarim.[EDIT]Praton,2016-01-11 21:04:20[/EDIT]