Plaketimi Aldım...
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 16:50
Merhabalar;
12. Akvaryum Canlısı Fotoğraf yarışmasında,Malawi Cichlidleri Kategorisinde, 2. olduğum Plaketimi ve Nls yemi Bugün Musa Akvaryumdan Musa abiden aldım... Bana 2.liği layık gören Başda Akvaryum.com sitesine... Yarışmayı hazırlayan Refet beye,çok değerli jüri üyelerine..Puanlamalarda katkısı olan Forum özel üyelerine ve tüm arkadaşlara Teşekür ederim...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 16:58
Tebrikler Emin Bey, inşallah bir sonrakine 1. olursunuz....
hacilar 2008-11-08 17:11:00
Gerçi o zaman bende katılmak istiyorum.. Yine ikinci olursunuz o zaman napalım....
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 18:37
Hak eden bir balıkdı,Başarılarının devamını dilerim Emin...
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 20:02
[QUOTE=hacilar]
Tebrikler.Akvaryumun üzerinde fotoğrafını bekliyoruz...
[/QUOTE]Teşekürler arkadaşlar sizede nasip olur inşallah..
Teşekürler tansel abi,Resmi en kısa zamanda ekleyeceğim,ama serkan bugün Musa abi plaketi verirken resim çekdi bakalım oda ekleyebilir...
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 23:09
Tebrikler Emin kardeşim,Bence Uzman akvarist ünvanınıda alman lazım, foruma ve yeni türlerin yaygınlaşmasına çok büyük katkıların oluyor ve dahada olacak.
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2008 17:08
[QUOTE=ozen7]Tebrikler Emin kardeşim,Bence Uzman akvarist ünvanınıda alman lazım, foruma ve yeni türlerin yaygınlaşmasına çok büyük katkıların oluyor ve dahada olacak.[/QUOTE]
İsmail abi uzman olabilmek için 40 fırın ekmek yemek gerekiyor.. Yıllarını bu işe veren birisi olarak sana yakışır...