Piyasadan toplatılan yem
Güvendigim dedigim bir akvaryumcudan(ankara kecioren) önerdigi icin Pets Family "Dıscus Granuakated Foo) marka yemini aldım.. 2 gün gecmeden güzelim balıklarım ölmeye basladı. Tanıdıgım üreticilere sordugumda yemin hormon icerdigini balıklarıma sadece renk verecegini diğer yemlerden daha kar bıraktığı icin akvaryumcuların bu yemi önerdiklerini ve hemen yemi kesmemi.. balıklarımın bir kacının da ölecegini söyledi.
Nitekim 1 hafta boyunca 10 a yakın cichlid baliğim öldü. sakın sizde yanılıp bilmediginiz yemleri almayın .saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
JBL , Tetra ve Sera marka yemleri tercih ederseniz hem aklınızda soru işaretleri olmaz hem de balıklarınızı sağlıklı bir biçimde yaşatırsınız.
Ölümler yemden kaynaklanıyor.
Bu yemler piyasadan toplandı. Pet Garden bunların ithalatçısı. Onlardan bilgi alabilirsiniz. Hatta ben olzam zararın karşılanmasını da isterim.
Firmayla ilgili bilgiyi: http://www.akvaryum.com/Akvaryumcular buradan bulabilirsiniz.
Konu başlığı düzenlenmiştir.
Saygılar,
İthalatçı Pet Garden dediğin Ankara'da olan mı?
Evet Musa Bey. İmla kurllarına dikkat ederek yazarsanız forumda düzen koruruz. Anlayışınız için teşekkürler.
Saygılar,
Bahsetmiş olduğunuz yemden balıkların ölmesi bence imkansız. Aynı firmanın 2 farklı yemini bende kulllanıyorum. 2 aydan bu yana kullanıyorum balıklarımın hiçbirinde bir problemle karşılaşmadım. Bence balıklarınız başka bir sebepden ölmüş olabilir veya aldığınız yem bayat ise belki buda sebep olmuş olabilir.
Ayrıca bu yemler pahalı ve kaliteli yem olarak geçmekde. Akvaryumcular zararı olmuş olsa zaten bu yemleri satmak istemezler. Saygılar
Bjkalley öneriniz icin tekrar teşekkürler. firmaya mail attım .