piranha
slm arkadaşlar,
80*30*35h lık bir akvaryumum var içine piranha koymak istiyorum.yavru veya büyük farketmez.ne tür ve kaç tane koymalıyım? forumdaki bilgilere göre akvaryum küçük ama bu boylardan daha küçük akvaryumlarda piranha besleyenler bile var.koysam yaşamazlar mı?ama ısrar ederseniz eğer koymayacağım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ahmet bey forumda piranha besleyen arkadaşlar balığın düzenli gelişimi için en az 300 lt.lik tanklarda bakılmasını tavsiye ediyorlar. Bu yüzden akvaryumunuzun yetersiz kalacağını düşünüyorum.
Kolay gelsin...
Ahmet bey forumda piranha besleyen arkadaşlar balığın düzenli gelişimi için en az 300 lt.lik tanklarda bakılmasını tavsiye ediyorlar. Bu yüzden akvaryumunuzun yetersiz kalacağını düşünüyorum.
Kolay gelsin...
[/QUOTE]
+1
Ozan Peksen merhaba ...
sizden yarım almak isyitorum ben ... piranha yada astronot beslemek istiyorum şuanki akvaryumum yetersiz ama 350-400lt akvaryum kuramyı düşünüyorum .... ne yapmam gerekir , yardımcı olursanız sevinirim...saygılar...
Merhabalar; daha önce pirana beslemedim. (Pacu besledim, o da pirana sayılmaz zaten) Amerikan Tetra bölümündeki mesajlara göz atarsanız aradığınız bir çok sorunun cevabını bulabilirsiniz.
Ben size genel bilgi olarak eğer sadece nattereri (Kırmızı karınlı pirana) besleyecekseniz 6'lı bir grubu en az 300 lt.lik bir tankta beslemenizi ve yanına kesinlikle başka tür koymamanızı (Astronot gibi) tavsiye ederim. Dediğim gibi forumda pirana besleyen arkadaşlarda size detaylı bilgi vereceklerdir.
Saygılar...