Physa Marmorata kurtulma
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2011 01:27
Selam arkadaşlar. Benim akvaryumumda istemeden üreyen ve çoğalan bir salyangoz var modeli:) Physa Marmorata. Ben bu salyangozdan nasıl kurtulurum? Bana lütfen acil yardımcı olur musunuz?vuslat 2011-11-29 09:14:26
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2011 01:42
Peki doğal yolla nasıl kurtulabilirim? Fikriniz var mı?vuslat 2011-11-29 09:15:08
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2011 02:42
Söylediğim yol doğal yol zaten :) Anentome helena (Katil salyangoz) atarsanız akvaryumunuza 2 tane hepsini yok ederler.
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 23:13
Hala çoğalıyorlar arkadaşlar. Yardım eder misiniz. vuslat 2011-12-15 09:15:20
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2012 11:10
Katıl denedınız olmadıysa 2 3 adet elma salyangozu alın elmalar yumurtalarını buyuk bı ıstahla yer ve en azından cogalmaları engeller benım akvaryumdada var 3 adet elma salyangozum ve adı salyongoz turlerının hemen hepsınden var ama cogalamıyolar tek tuk goruyorum kalanlarıda gordukce elle toplayarak bıde patates veya salatalık yontemı. Var bır ıpe salatalık veya patates baglıyosunuz aksam akvaryuma salıp ısıkları kapatıyosunuz bır sure sonra ısıgı actıgınızda patatesın ustunde baya bı toplanıyolarcıkarıp atıyosunuz bu sekılde bırkac seferden sonra baya bı temızlık yapmıs olursunuz elmalarda uremelerını engelledıgı bı sure sonra kurtulmus olursunuz