pH metre
öncelikle selamlar...
aranyzda pH metre kullanan varmy? hepsiburada veya aquapetcenter da test kitlerine bakarken kar?yma çykty. discus bakymynda pH yn önemini dü?ünürsek boyle bir test cihazy daima durumu gözlemek açysyndan ho? olurdu.
birde fiyatlar bakymyndan çok farklylar. acaba bu aletlerin ba?ka fonksiyonlaryda my var. daha önce inceleyen oldumu?
Sizlere dany?madan karar vermek istemedim....
ilgilenen arkada?lara ?imdiden te?ekkür...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Digital olanlary 125 dolardan ba?lyyor ve özelliklerine göre binlerce dolara kadar çykyyor.Devamly ph ölçümüne ihtiyaç duyan arkada?lar belki kullanyyordur.Ben 1 2 akvaryumcu hari kullanan görmedim zaten.
pH metrelerde birçok fonksiyonu bulmak mümkün. Isy ölçer, Kh ölçer, Gh ölçer vs vs. Bazylary solisyonlu, bazylary solisyonsuz. ?eklinde birçok çe?idi mevcut. Fiyatlaryda 25$ ba?layyp fonksiyonlaryna kalitesine göre artyp gidiyor.
Saygylar.
pHmetre sadece pH ölçer.Di?er de?erleri ö?renmek için farkly kitlere ihtiyaç vardyr.
Ben bugün internetten sipari? ettim.(81 YTL)
Özellikle CO2 uygulanan akvaryumlarda kullanymy yararly olacaktyr diye dü?ünüyorum.
pHmetre sadece pH ölçer.Di?er de?erleri ö?renmek için farkly kitlere ihtiyaç vardyr.
Ben bugün internetten sipari? ettim.(81 YTL)
Özellikle CO2 uygulanan akvaryumlarda kullanymy yararly olacaktyr diye dü?ünüyorum.
[/QUOTE]
Erkan karde?im son sistem donattyn akvaryumunu hadi hayyrlysy beni geçtin valla, ben ne kadar para döktüm unuttum artyk 1.5 bin YTL yi geçeli çok oldu sanyrym
aslynda sorunda o elin ayary.
pH de?erlerini sabit tutmak ?evket beyinde dedi?i gibi birçok de?ere ba?ly ama genede çok ?yk ve kullany?ly gibi geliyor.
Erkan bey hangi marka nereden aldynyz mesaj atabilirseniz. sevinirim. en azyndan dandik çykarsa tek ba?ynyza yanmamy? olursunuz........
bu arada hepsiburada daki model 300ytl civary. aqua dakiler ise 80ytl. bu kadar fiyat farkyna bir artysy vardyr herhalde. (açyklama bana yetersiz geldi o bakymdan) neyse konuyu uzatmayym.....
cevaplar için herkese te?ekkür ettim...
tolga bey tavsiye edebilece?iniz bir marka varmy?
birde konuyu saptyracak ama AZOO nun U.V lerinden kullanmy? olan varmy? atmana göre tüketimleri daha fazla bu daha fazla sterilizasyon anlamyna gelirmi?