Pet Show 2011 fuarı
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2011 23:07
[QUOTE=edebi_kisilik]Ben balıkesirden geleceğim. Okulum olmasından dolayı ancak 1 inde orda olabiliyorum. Erken gelme durumum olsaydı yardım etmeyi çok isterdim... Ama yine de gelebildiğim en erken tarih ve saatte gelmeye çalışacağım. [/QUOTE]
Otogarda indiğiniz zaman otogarın alt katına inip biraz ilerlediğinizde otobüs durağını göreceksiniz zaten tek otobüs durağı var otogarda.Birçok konak arabası geçiyor ordan hangisine binseniz fuar alanına yaklaştırır sizi..
Salı ve çarşamba akşamları belirtilen saatlerde (20:00 , 18:00) ordayım :) yardım etmek keyifli olucak eminim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2011 23:49
Merhaba Ümit bey,hava alanından metro hattına binerek şehir merkezine gelebilirsiniz,örneğin halka pınar istasyonunda inerseniz orası bir aktarma merkezidir, ordan gümrük yada konak yönüne giden herhangi bir otobüse binip şöföre fuarda inmek istediğinizi söylerseniz sizi fuarın basmane kapısına yakın bir durakta indirirler yada konak istasyonunda inip yine ordan fuardan geçen herhangi bir otobüse binebilirsiniz benim aklıma toplu taşıma ile bu şekilde gidebileceğiniz geldi umarım yardımcı olabilmişimdir saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2011 23:54
Daha kolayı da var;
1. Havaş ile Swiss Otele kadar ücretsiz gelinebilir.
2. Uçak saatini söylersin biz seni alırız :)
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2011 23:56
[QUOTE=ubirkol]Daha kolayı da var;
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Teşekkürler adaş. Sabahın erken saatinde kimseye rahatsızlık vermek istemem. Hem toplu taşıma araçlarını kullanırsam İzmir'i biraz daha fazla gezebilirim gibi geliyor bana. Kaybolursam ararım seni alırsın beni bir yerden ;))
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 00:15
Sabahın körünün falan hiçbir önemi yok Reis. Günün her saati yaparız güzellik
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 01:28
[QUOTE=reis]
[QUOTE=ubirkol]Daha kolayı da var;
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Teşekkürler adaş. Sabahın erken saatinde kimseye rahatsızlık vermek istemem. Hem toplu taşıma araçlarını kullanırsam İzmir'i biraz daha fazla gezebilirim gibi geliyor bana. Kaybolursam ararım seni alırsın beni bir yerden ;))
[/QUOTE]
Cumartesi günleri yogun calısma tempom olsada izmirde yasayabileceginiz her sorunu çözeriz siz yeterki sag salim gelin. irtibat için 05333212731
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 02:52
Geçen sene ziyaret etmiştim.
Bu sene de kısmetse ordayım.Hem gelemediğim buluşmaların ufakta olsa telafisi niteliğinde olur:)
Saygılar...
Bu sene de kısmetse ordayım.Hem gelemediğim buluşmaların ufakta olsa telafisi niteliğinde olur:)
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 11:38
Orda olucam ama keske stand olarak satış yapılsaydı daha ılgı cekıcı olabılırdı bence (:
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 13:14
[QUOTE=Batuhansrclk]Orda olucam ama keske stand olarak satış yapılsaydı daha ılgı cekıcı olabılırdı bence (:[/QUOTE]
Standımızdaki akvaryumlarımızla yeterince dikkat çekeceğimizden emin olabilirsin. Burda önemli olan hobiyi insanlara tanıtmak ve geliştirerek daha ileriye taşımaktır. Satış yaparak ticari kazanç sağlamak değildir.
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 14:26
Mehaba fuar programında Akvaryum Derneği'nin herhangi bir ektivitesinin ismini göremedim. Geçen sene stand da Arowana, bitkili akvaryum kurulumu ve Lepistes güzellik yarışması yapılmıştı.
Bu sene neler yapmayı planladığınızı paylaşacak mısınız ?
Bu sene neler yapmayı planladığınızı paylaşacak mısınız ?
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 16:09
Salı akşamı bende aranızdayım Allah'ın izni ile...
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 16:22
Keşke iş durumları imkan tanısaydı o güzel ortamı gelip görebilseydim. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler.