Pet Show 2011 fuarı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sevgili Onur Yıldız kardeşim yukarıda artı 1 ini gördüm ve konunun yeri olmasada sana kaynaştım, ayrı bir yerin var bende ve haftaya perşembe buluşmada göremezsem mekanı basarız haberin olsun...Neticede buda bir faaliyet olur :-)))
Sevgili Onur Yıldız kardeşim yukarıda artı 1 ini gördüm ve konunun yeri olmasada sana kaynaştım, ayrı bir yerin var bende ve haftaya perşembe buluşmada göremezsem mekanı basarız haberin olsun...Neticede buda bir faaliyet olur :-))) [/QUOTE]
Ali abi selamlar ,
Perşembe yanınızda olmam imkansız Buluşma günleri p.tesi ya da çarşamba yaparsanız memnuniyetle görüşürüz abi. Diğer günler çalısıyorum çünkü
Reis, seni de kınıyorum. Kendi cüssene bakmadan Efendi, Efendi oturan kardeşimizi madara ediyorsun.
Ümit sen de gaza gelip Efendiliğini bırakma bir daha
Reis, büyüksün . :) :D
[QUOTE=kebodiscus]
Abim kapım her zaman açık :) 9. katta balkonda güzel bir rakı içeriz sende istersen yoksa meyve suyu içeriz :D
Abim kapım her zaman açık :) 9. katta balkonda güzel bir rakı içeriz sende istersen yoksa meyve suyu içeriz :D
[/QUOTE]Bize de bekleriz :))
[/QUOTE]Bize de bekleriz :))
[/QUOTE]
Fuar 4. günü
Pet Show girişinden görünüm sıra epeyce uzun ama yine bekleyip içeri giriyorlar. Bizim arkadaşlardan dışarıda çocuklulara,yaşlılara ve engellilere içeri giriş davetiyesi verip yardımcı olmuşlardır.
Reis seni gören nedersen yapar,bu sefer kime kükrüyordun?
Akvaristler Derneği Başkanı ve Akvaryum com’un yönecilerinden Refet Ali Yalcın’ın tüm fuar süresince standımıza gelen ziyaretcilerin tüm sorularına cevap verirken;
Dernek üyelik kaydında rekora gittimiz anlar…
Artık fuar’ın kapanış saati yaklaşıyor ve standımızı el birliği ile toparlıyoruz. Yorucu ama güzel bir fuar’ı da geride bıraktık…
Başkanım bende bil miyom ne bu yani? Çay mı ikram ediyor. Yoksa yoruldum artık bırakında çay içeyim diyor?
İşler bitti ve hep beraber Bornovada bunan Enra Şanlıurfa kebabcıya yemeğe gittik. Karnımızı güzelce doyurduk, ben ve A.Ahmet Kebab abim erken ayrılmak zorunda kaldık,her şey çok güzeldi.
Resimlerinde sonuna geldik. Fuar boyunca bizi yalnız bırakmayan tüm arkadaşlardan ellerine emeklerine sağlık der, sonsuz teşekkürler…
Standımıza uğrayan ve uğramak isteyip gelemeyen tüm dostlarında yüreklerine sağlık der teşekkür ederiz.
Her şey gönlünüzce olması dileği ile bir dahaki fuar yada etkinlikte buluşmak üzere hoşça kalın…