percula clown fish sorun
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
slm Keremcim, balıklarının yeme ve tankına alışmasına sevindim.denizden aldıklarımı geri bıraktım.neredeyse ölüyordu benim maroon clown xxl olan cinsi yani soytarıların en büyüyen olanı.uzun süredir akvaryuma bakmayı bırak adını bile düşünmüyordum ailemizden anneannem vefat edince bırakmıştım sonraiki gün önce herşeyi en baştan yapacağım ve güzel bir tank olacak dedim ve başladım işte.nazlı yani balığım şu an başka bir tankta beni bekliyor bende onu.ama kuralı 3 gün oldu ama su hazırlıyıcılar kullanıldı bu sefer dikkatli gidiyorum.hemen hemen her şey değişti.
bu arada senin bahsettiğin yem sera discus graun dediğin tatlı su yemi değil mi deniz balıkları için uyumlu mu?Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
dostlar sağolsun keremcim saol.evet balık için 3 hafta en az beklemek lazım .ben ama hızlandırmak için ph kh arttırıcılar ilaç takviyeleri aldım uyguladım.2 gün daha bekleyip kısmetse eklemeyi düşünüyorum.genelde balıklar kuru çoğu yemi alıyorlar (çoğu türler) sorun olmuyor haklısın.tankına baktım daha resim koyamanı istedim hatta.maşallah güzel bir tankın var.filtrelemene dikkat et testlerini yap.