Percula-Fire Goby-Damsel-Dottyback Uyum Durumu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
2 ocellaris fire goby ve royal gramma güzel duruyor. Bunlar aralarında sorun yaratmazlar sanırım benim tankta. Tanka ekleme sırası nasıl olmalı ? Bu cumartesi snail ekliyorum. Alternatif fazla büyümeyen hangi türleri önerebilirsiniz?
Saygılar,
Gecen ayin 25 inde 1 adet conch ve 1 adet snail ekledim. Suan Italya dayim Carsamba gunu gelicem. Akvaryumun durumunu cok merak ediyorum. Duruma gore 2 adet clownfish ekleyecegim. 2-3 hafta sonrada 1 adet fire goby suan kafamda bu var. Belki ilerde sorun yaratmayacagini dusunurusem 1 adet yellow tang veya blue tang ekleyebilirim. Tabiki bulabildigim en ufak boyutta. Ben akvaryumda renk olsun istiyorum. Baliklar ufak olsun , renkli olsun , hareketli olsun benim icin yeterli. Dalga motorunda sikintim var. Henuz mevcut degil. 35 TL e sun sun 3000 l - h 6w dalga motoru buldum fakat akvaryuma takarsam tum kumlari kaldircak gibime geliyor. Cunku 1200 litrelik kafa motoru taktim vurdugu tarafta kumlari sag sola atiyordu. Eger burda (Italya) hydor koralia nano veya 1 uygun fiyattan bulursam alacagim.
Degerli yorumlariniz icin tesekkurler. Not:Burda Turkce klavye olmadigi icin yazim hatalari oldu. Bu konuda herkezden ozur diliyorum.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir