Paylaço Balıkları??
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2007 23:24
O balığa nasıl bi ortam hazırlanıyor ve aynı astronot gibi ya da cikletler gibi bakılabiliniyor mu?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2007 11:11
bendekilerin sağı solu belli olmuyor genelde iyi anlaşıyorlar ama arada agresiflikleri tutuyor.mustafa beyin dediği gibi sütlüye pek karışmıyorlar ama etliye karıştıkları oluyor genede ben çok memnunum,uğraşması gerçekten çok zevkli.
tuzlu su balıklarıdır.
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2007 12:02
[QUOTE=lord erol]
Ya o deniz akvaryumun da mı yaşıyor yoksa tatlı suda mı?
[/QUOTE]
Arkadaşlar Mahalle arasında dört' e dört maç yapmıyoruz, soru sormanında adabı var, cümle başına "ya" kelimesi koymasak dahamı iyi olur acaba?
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2007 16:35
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2007 20:06
Palyaco balıkları deniz akvaryumunda yaşar. Beslemesi oldukça zordur ayrıca bir yığın da para harcamanız gerekir deniz akvaryumu için. Tecrübeniz yoksa başlamayın.
Saygılar...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2007 09:37
[QUOTE=kanini93]Palyaco balıkları deniz akvaryumunda yaşar. Beslemesi oldukça zordur ayrıca bir yığın da para harcamanız gerekir deniz akvaryumu için. Tecrübeniz yoksa başlamayın.
Saygılar...
[/QUOTE]
Saygılar...
[/QUOTE]
Beslenmesi en kolay deniz balıklarından biri
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 21:05
[QUOTE=davoud][QUOTE=kanini93]Palyaco balıkları deniz akvaryumunda yaşar. Beslemesi oldukça zordur ayrıca bir yığın da para harcamanız gerekir deniz akvaryumu için. Tecrübeniz yoksa başlamayın.
Saygılar...
[/QUOTE]
Evet ancak bunların hepsi bir deniz akvaryumu için geçerli.
Saygılar...
[/QUOTE]
Beslenmesi en kolay deniz balıklarından biri
[/QUOTE]Evet ancak bunların hepsi bir deniz akvaryumu için geçerli.
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2007 22:04
Sizde deniz akvaryumu formundasınız
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2007 17:43
Ne güzel ki palyaço da güzel yazılmış, tebrikler. Ben bu balıkları Birol Turanlı üstadın Suadiye de ki deniz akvaryumunda görmüştüm. Çeşit çeşit anemonlar ve kendisinden aldığım bilgilerle aslan balığı, müren, ve diğer zehirli ama güzel türleride tanıma fırsatım oldu. O ne kadar güzel bir canlı kaya ve anemon güzelliğidir ki, derim ki eğer istanbulda iseniz oraya uğrayıp bakmamanız büyük kayıp.
saintantuan 2007-04-30 17:44:09
Saygılarımla,