Parvula Üreme
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2016 20:07
Dostum bitkilerin en temel gubresi co2 dir. Co2 olmadan gubre vermek ışığı kuvvetlendirmek yosundan baska bir ise yaramaz. Parvula co2 ister.
+1: [T]187047,mrah[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2016 20:59
En temel her zaman ışıktır ışık olmasın bitki ölür co2 nin en temel olduguna nerden ulaştınız
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2016 22:32
[QUOTE=metehan123]En temel her zaman ışıktır ışık olmasın bitki ölür co2 nin en temel olduguna nerden ulaştınız [/QUOTE]
Co2 besindir. En temel besindir. İsik enerji kaynagidir. Sucul bitkilerin kutle agirlinin %40 i karbondur. Co2 olmadan bitkiler fotosentez yapip diger besin maddelerini tuketemez. Demek istedigi bu, yanlis birsey yok.
Co2 besindir. En temel besindir. İsik enerji kaynagidir. Sucul bitkilerin kutle agirlinin %40 i karbondur. Co2 olmadan bitkiler fotosentez yapip diger besin maddelerini tuketemez. Demek istedigi bu, yanlis birsey yok.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2016 23:42
[QUOTE=mrah]
Co2 besindir. En temel besindir. İsik enerji kaynagidir. Sucul bitkilerin kutle agirlinin %40 i karbondur. Co2 olmadan bitkiler fotosentez yapip diger besin maddelerini tuketemez. Demek istedigi bu, yanlis birsey yok. [/QUOTE]
Dostum ağzına sağlık. ..[:iyi:]
Co2 besindir. En temel besindir. İsik enerji kaynagidir. Sucul bitkilerin kutle agirlinin %40 i karbondur. Co2 olmadan bitkiler fotosentez yapip diger besin maddelerini tuketemez. Demek istedigi bu, yanlis birsey yok. [/QUOTE]
Dostum ağzına sağlık. ..[:iyi:]
Beğenenler: [T]187047,mrah[/T]