Park taşları
Bunun balıklara zararı olur mu?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bence koymasaydınız üç kuruşluk taşlar için balıkların sağlıklarını tehlikeye atmasaydınız Mehmet bey İnşallah bir sorun olmaz...
Saygılar..
Belediye o taşları sizin akvaryumunuza koymanız için para vermedi.
Yaptığınız büyük bir ayıp. Hırsızlıktan bile yargılanabilirsiniz.
Saygılar,
[QUOTE=Cichlid-Turk]Yaptığınızı kınıyorum.
[/QUOTE]
Abartmayalım arkadaşlar,belediyeler her seçimler yaklaştığında o sizin alındı diye kınadığınız taşları kırıp yerine yenilerini koyuyorlar,bu yüzden bu kadar kızmaya gerek yok bence,tabi arkadaşımızın yaptığı hareketi doğru bulmuyorum,hem etik değil hem de yoldan taş alınıp akvaryuma konur mu?(Hele belediyenin yol yapımı yada her ne yapımı için kullandığı taşlarsa)
Saygılar sevgiler...
saygılar...
evet arkaşlar neden bu kadar kızıyosunuzki mehmet toprak beyin dediği gibi bizden aldığı vergiler neye yarıyo birde goktuğ beyede katılıyorum koca parkta başka taşmı yok birde benim aldığım yol yapımlarında kullanılan taşlardan değil |
[QUOTE=Cichlid-Turk]Yaptığınızı kınıyorum.
[/QUOTE]
Abartmayalım arkadaşlar,belediyeler her seçimler yaklaştığında o sizin alındı diye kınadığınız taşları kırıp yerine yenilerini koyuyorlar,bu yüzden bu kadar kızmaya gerek yok bence,tabi arkadaşımızın yaptığı hareketi doğru bulmuyorum,hem etik değil hem de yoldan taş alınıp akvaryuma konur mu?(Hele belediyenin yol yapımı yada her ne yapımı için kullandığı taşlarsa)
Saygılar sevgiler...
[/QUOTE]Arkadaşımız yoldan demiyor, parktan diyor ve hiçte abarttığımı düşünmüyorum. Ha parktaki bankı eve alıp götürmüşsün, ha oradaki taşları alıp götürmüşsün. Benim için ikiside aynı şey.