Para Var İmkan Var Versiyon 2
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2014 22:56
Gerçektende bunu yapanlar var mı ? Biz yaza akvaryumu 50 litre daha genişletebilecekmiyiz diye düşünürken bunları görünce sinirlerim tepeme geldi.
Nuada 2014-11-01 23:39:04
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2014 23:10
Ya bu kadara gerek yok bence ne bileyim yani Tatlı su balığını daha çok severim mesela. Bikaç akvaryum olsun yavru akvaryumları olsun farklı farklı türler besleyelim bence
Deniz akvaryumu bana hep hobiden çok uğraş ve zahmet gibi gelmiştir. Doğru düzgün elimizi içine sokamayız mesela
Deniz akvaryumu bana hep hobiden çok uğraş ve zahmet gibi gelmiştir. Doğru düzgün elimizi içine sokamayız mesela
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2014 23:27
[QUOTE=tlgakvaryum]Ya bu kadara gerek yok bence ne bileyim yani Tatlı su balığını daha çok severim mesela. Bikaç akvaryum olsun yavru akvaryumları olsun farklı farklı türler besleyelim bence
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Banada deniz akvaryumları bir hobiden çok zahmet gibi gelmiştir, aynı düşüncedeyiz. Fakat zevkler ve renkler tartışılmaz tabi
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2014 13:31
[QUOTE=barahin]Arabalı fotoğraflar olmasaydı daha iyiydi. "Bakın param var benim" demekten başka birşey değil, çok itici. [/QUOTE]Mustafa kösem 2014-11-02 14:59:22
Aynen kardeşim.
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2014 15:07
[QUOTE=barahin] Arabalı fotoğraflar olmasaydı daha iyiydi. "Bakın param var benim" demekten başka birşey değil, çok itici. [/QUOTE]
Kesinlikle katılıyorum.
Ayrıca Tolga Bey'in dediği gibi elimi sokamadığım akvaryuma akvaryum demem. Bir balığın elinizden yem yemesi kadar harika bir duygu olamaz.Hakandurak87 2014-11-02 15:08:43
Kesinlikle katılıyorum.
Ayrıca Tolga Bey'in dediği gibi elimi sokamadığım akvaryuma akvaryum demem. Bir balığın elinizden yem yemesi kadar harika bir duygu olamaz.
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2014 18:27
[QUOTE=Nuada][VID]http://www.youtube.com/watch?v=0vtoiHaE_d4[/VID]
[/QUOTE]
Yönetici bey de diyor ki "Adam kendini sokmuş elini sokmasa ne olacak?"
Yönetici bey de diyor ki "Adam kendini sokmuş elini sokmasa ne olacak?"
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2014 19:57
Yem olayını nasıl yapcaz :)
Kovayla mı dalalım yani :)
Kovayla mı dalalım yani :)