papağan olurmu?
akvaryum standart 1 metreliklerden
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kesinlikle olur çünkü ayrı suların balıklarıdır. Bana kalırsa snowlarıda sarı prenseslerle vaya yunusla takas edin.
Saygılar,
Atmanızı tavsiye etmem.Bu boyuttaki bir Akvaryuma 6 adet balık ideal seviyede. Birde papağan sarı prensesleri rahatsız edebilir.
Saygılarımla...
Niolg snowları neden takas etmeliyim? 1 aydır beraberler ve snowlar sadece kendileri ile kavga ediyorlar
Bende şuan 25 adet balık var 2si papağan şu ana kadar herhangi bir problem yok ama sizin tankkınız bıraz kücuk ilerde sorun olabilir benim tankkım 200 lt
Snowlar sarı prenseslere göre oldukça agresiftir. Sorunları çiftleşme döneminde farkedecek ve üzüleceksiniz. Sarı P. daha uysallardır.
Snowlar abartıldığı kadar sert balıklar değillerdir. Her malawi türü üreme döneminde sert olur. Snowlar kendi aralarında kavga ediyorlarsa, dikkat edin belki erkek sayınız fazla olabilir.
Papağanı almanızı tavsiye etmem. Erkekleri sert olur. Diğer türlerin en çok erkeklerine zarar verirler.
Saygılarımla...
65 cm'lik akvaryumumda 1e2d sari, 1e2d snow, 1e2d Iceman, 1e2d yunus ( bunlarin tamami yavruydu ) +1 el kadar bir papagan beslerdim ve hic sorun olmazdi.
Simdi ise 1 mt'lik akvaryumda 2e4d sari prenses ( yavru ) ve 1e3d damizlik adayi yunus besliyorum ve tabi ki o papaganimda mevcut, hic sorun gormuyorum.
Basarilar.
Yunuslarda ideal seviye 1 erkek 2 dişidir. Akvaryumuzdaki sarı p. sayısı iyi. Yanına sarı p. ile aynı boyutta olmak üzere 1 erkek 2 dişi alın.
Saygılarımla...